Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa evästeistä saat tietosuojalausunnostamme.

Web-sisällön esitys

Joustavuutta työntekoon

Tee töitä nykyaikaisesti ja tehokkaasti.

Tarjoamme tehokkaita ratkaisuja hallita sovelluksia ja tietoja omassa organisaatiossasi. Palvelumme varmistavat, että käyttäjillä on pääsy oikeisiin työkaluihin ja tietoihin ajasta, paikasta ja laitteesta riippumatta. Palvelumme mahdollistavat henkilöstölle yksinkertaisen ja joustavan tavan toimia tehokkaasti, tehdä yhteistyötä, kommunikoida ja lisätä kilpailukykyä ilman alkuinvestointeja.

Sovellusten- ja työpöydänjakopalvelu

Sovellustenjakopalvelumme tuo palvelinkeskuksissa ajettavat, toiminnallesi tärkeät, sovellukset tai kokonaisen työpöydän virtuaalisesti käyttöösi laitteesta ja paikasta riippumatta. Käyttöönotto on nopeaa ja huoletonta, ja ennen kaikkea tehokasta. Palvelumme tallettaa organisaatiosi sensitiiviset tiedot ja immateriaalioikeudet tietoturvallisesti palvelinkeskukseen.

Pilvitallennuspalvelu

Autamme organisaatiotasi palauttamaan tiedostojen hallinnan takaisin tietohallinnolle tietoturvallisen ja tehokkaan Telia Cloud -pilvitallennuspalvelumme avulla. Palvelumme mahdollistaa luontevan ja turvallisen tavan jakaa tiedostoja miltä tahansa laitteelta toiselle kollegojen ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Organisaatiosi voi hallita arkaluontoistenkin tiedostojen jakoa tietoturvapolitiikkansa puitteissa ja pitää kontrollin käyttäjistä ja heidän käyttöoikeuksistaan itsellään.

Office 365 ja pikaviestintä

Toimistotyökalujen hankkiminen pilvipalveluna on edelleen kasvavaa alaa. Tarjoamme ratkaisuna Microsoftin suositun Office 365 -palvelun, jonka avulla henkilöstö voi yksinkertaisesti ja joustavasti tuottaa, tehdä yhteistyötä ja kommunikoida ilman alkuinvestointeja.

Telia Skype for Business on palvelu, joka tarjoaa kokonaisen järjestelmän täysin ylläpidettynä ja tuettuna palvelinkeskuksistamme. Palvelumme sisältää palvelinkeskuksen vakaat ja turvalliset tilat, vikasietoisen palvelinalustan sekä ohjelmiston lisensioituna, asennettuna ja käyttövalmiiksi konfiguroituna. Palvelusta on valittavissa käyttötarpeen mukaan organisaatiollesi soveltuvat palveluvaihtoehdot. Sopivilla lisäominaisuuksilla ja -palveluilla voidaan varmistaa mm. palvelun korkea tietoturva ja saatavuus. Palvelun käyttäjällä on tällöin vapaus lukea sähköpostinsa ja tarkistaa kalenterinsa ajasta ja paikasta riippumatta.