Login to your account

Username *
Password *

Verkon ydinpalvelut

Turvallinen ja tehokas verkkoratkaisu yrityksellesi konesalistamme kokonaispalveluna.

 • Hyötysi:

  • Saat verkon ydinpalvelut kätevästi kokonaispalveluna konesalistamme
  • Pääset alkuun ilman suuria investointeja
  • Pääsynhallinta rakentaa tietoturvaa verkkosi ”sisälle”, ei vain sen reunalle.
  • Keskitetty DDI varmistaa verkkosi toimivuuden ja jatkuvuuden
  • Skaalautuu tulevaisuutesi tarpeisiin

   

  Pyydä tarjous tai lisätietoja

  Suunnitellaan yhdessä sopiva ratkaisu tarpeisiisi.

  OTA YHTEYTTÄ

Verkon ydinpalvelut turvaavat liiketoimintasi jatkuvuuden ja tietoturvan

Verkkoratkaisu on turvallisempi ja tehokkaampi, kun se rakennetaan alusta lähtien keskitettyjen peruspalveluiden varaan. Näitä ovat esimerkiksi keskitetty käyttäjien ja laitteiden autentikointi AAA (Authentication, Authorization ja Accounting), verkko-osoitteiden dynaaminen jakelu DHCP (Dynamic Host Configuration Protocol), nimipalvelu DNS (Domain Name System) ja ip-osoitteiden hallinta IPAM (IP Address Management). Ilman näitä palveluita ei liiketoimintakriittisillä sovelluksilla ole edellytyksiä toimia. Saat kaikki verkon ydinpalvelut tehokkaasti ja turvallisesti omasta konesalistamme palveluna.

Keskitetty pääsynhallinta, AAA

Nykypäivän verkko kannattaa rakentaa keskitetyllä pääsynhallinnalla, sillä se tuo yksinkertaisuutta verkon rakentamiseen ja ylläpitoon, sekä mahdollistaa skaalautuvuuden, mikä on edellytys myös seuraavan sukupolven kontrolleripohjaisille verkoille.

AAA-palvelu integroidaan AD-palvelimeesi, jolloin se tarjoaa käyttäjillesi pääsyn juuri niihin resursseihin joihin käyttäjän roolin kuuluukin päästä. Helpoin tapa ottaa keskitetty pääsynhallinta käyttöön on hyödyntää konesalistamme tuotettua keskitettyä palvelua.

DDI

Sitä mukaa kun laitteiden määrä verkossasi lisääntyy, lisääntyy myös monimutkaisuus, eikä vanhat ratkaisut kuten manuaalisesti ylläpidettävät IP-osoitteet tai hajanaisesti toimiva dynaaminen IP-osoitteiden jakelu DHCP tai nimipalvelu DNS enää tarjoa kestävää ratkaisua.

DDI (DNS, DHCP, IPAM) tarkoittaa keskitettyä palvelua, joka hoitaa kaikki verkkosi olennaiset peruspalvelut tehokkaasti, turvallisesti ja luotettavasti helposti omasta konesalistamme. 

Keskitetty palvelu skaalautuu tarpeesi kasvaessa ja tarjoaa alusta lähtien riittävää tietoturvaa ja käytettävyyttä, varmistaen ketterästi verkon ja liiketoimintasi jatkuvuuden.

SOITA MEILLE

Vaihteemme vastaa ma-pe klo 8-16

+358 20 401 

Puhelun hinta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min. Ulkomailta soitettaessa ko. ulkomaanpuhelumaksu.

LÄHETÄ VIESTI

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Täytä tietosi ja otamme sinuun yhteyttä!

LAITA MEILI

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Laita meille meiliä ja palaamme asiaan!