Login to your account

Username *
Password *

TELIA CYGATE JA SAKSALAINEN SIVIS GMBH SOLMIVAT JÄLLEENMYYNTI­SOPIMUKSEN

22.2.2019

Telia Cygate Oy ja saksalainen SAP-toiminnanohjausjärjestelmän käyttöoikeushallintaan erikoistunut SIVIS GmbH ovat allekirjoittaneet 9.8.2018 jälleenmyyntisopimuksen Telia United Identity -yritysresurssien valtuutuksien hallintajärjestelmän myymiseksi Saksassa ja muualla Euroopassa.​

"Telia United Identity mahdollistaa meille kokonaisvaltaisen yritysresurssien hallintaratkaisun tarjoamisen olemassa oleville asiakkaillemme sekä uusille asiakaskohderyhmille SAP-markkinan ulkopuolella. Tämä tulee olemaan erittäin mielenkiintoinen mahdollisuus meille!", totetaa Siviksen toimitusjohtaja Bernd Israel.

"Kumppanuus Siviksen kanssa luo erityislaatuisen yhdistelmän IAM-alueen osaamista. Siviksellä on syvällistä ymmärrystä SAP-käyttäjähallinnasta, joka yhdistettynä kokonaisvaltaiseen Telia United Identity Yritysvaltuutusten Hallintajärjestelmään (Enterprise Resource Authorization, ERA), luo saksankieliseen Eurooppaan uudentyyppisen ja kilpailukykyisen yritysjärjestelmäratkaisun asiakkaille. Olemme erittäin innostuneita tästä kumppanuudesta ja erityisesti korostan mahdollisuutta tarjota maailmanluokan IAM-kokonaisuutta käytännössä kaikenlaisille asiakkaille saksankielisessä Euroopassa. Uskon että asiakkaat tulevat vastaanottamaan tarjoamamme kokonaisuuden innostuneesti ja uskon, että pystymme vakuuttamaan asiakkaat ratkaisumallimme hyödyistä", kertoo Telia Cygate Oy:n IAM-alueen johtaja Tomi Hautala.

Yhteistyön tavoitteena on saavuttaa mahdollisimman laaja asiakaskunta hyödyntäen Siviksen korkeaa asiantuntijaosaamista ja laajaa liiketoimintaverkostoa yhdistettynä Telia United Identity -teknologiaan.

 

Telia Cygate tarjoaa asiakkailleen uniikin yhdistelmän tietoturvallisia ICT-ratkaisuja ja -palveluita. Huippuosaamisemme perustuu identiteetin ja käyttövaltuushallinnan, tietoturvan ja tietoverkkojen sekä konesali- ja pilviteknologioiden hyödyntämiseen. Olemme saavuttaneet alan kärkiaseman parhaiden asiantuntijoiden, johtavien kumppaneiden ja yli 25 vuoden kokemuksen ansiosta. Telia Cygate on osa Telia Company -konsernia. www.teliacygate.fi

SIVIS: Yritys on perustettu vuonna 1999 Kai Bouninin toimesta Karlsruhessa, Saksassa. Sivis kehittää ja tomittaa kokonaisvaltaisia ratkaisuita SAP toiminnanohjausympäristöön. Yrityksellä on n. 50 asiantuntijaa Saksassa, Sveitsissä ja Etelä-Afrikassa. Yrityksen toimitusjohtajina toimivat Kai Bounin ja Bernd Israel. Vuonna 2017 Siviksen liikevaihto oli noin 4 miljoonaa euroa (€). Asiakkaina yrityksellä on asiakkaita sekä DAX että M-DAX sektoreilta Saksassa.

Taustaa: Kasvavat tarpeet ja vaatimukset digitalisaation alueella vaativat yrityksiltä yhä vahvempaa kykyä hallita tietoturvaa ja tietosuojaa huolimatta toimialasta. Suurissa yrityksissä on päivittäinen haaste on ymmärtää ja hallita mitä oikeuksia ja mihin tietoon työntekijöillä ja muilla yrityksessä toimivilla henkilöillä kulloinkin on. Siviksen ratkaisuilla yritykset pystyvät hallinnoimaan SAP toiminnanohjauksen oikeuksia kokonaisvaltaisesti ja tehostamaan käyttöoikeushallintaa päivittäistoiminnoissa.

Tiedon suojaaminen on perusvaatimus kaikissa Siviksen toimittamissa ratkaisuissa, jotka määritetään vastaamaan asiakaskohtaisia tarpeita. Yli 30 kehittäjää ja konsulttia varmistavat jouhevan ja onnistuneen käyttöönottoprojektin. Kun kysymys on SAP:n valtuutushallinnasta, Siviksen asiantuntijat Karlsruhessa edustavat alan parasta osaamista. Lisätietoja www.sivis.com

 

Lisätietoja:
Telia Cygate
Global Partner
Antti Backman
+358 (0)40 839 3985

SIVIS GmbH
Lehdistöedustaja Harald Langguth
c/o JaMedia, Am Waldkater 9, 30974 Wennigsen
Tel.: +49 5103/9271993; Mobil +49 177/2304600

 

Kuvassa vasemmalla lukien: Tomi Hautala, Kai Bounin, Markus Kalalahti, Bernd Israel

SOITA MEILLE

Vaihteemme vastaa ma-pe klo 8-16

+358 20 401 

Puhelun hinta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min. Ulkomailta soitettaessa ko. ulkomaanpuhelumaksu.

LÄHETÄ VIESTI

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Täytä tietosi ja otamme sinuun yhteyttä!

LAITA MEILI

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Laita meille meiliä ja palaamme asiaan!