Login to your account

Username *
Password *

RUBRIK SIIVITTÄÄ CYGATEN PILVIPALVELU- JA DATAKESKUSLIIKETOIMINNAN KASVUA

20.12.2018

Uuden sukupolven tarjoama Rubrikin palveluista – Cygate käyttää Rubrikia kehittääkseen ratkaisuja ja valikoimaa.

Cygaten vahva verkko- ja turvallisuusosaaminen mahdollistaa pilvipalvelu- ja datakeskusliiketoiminnan kasvun. Cygaten pilvipalveluiden ja datakeskusliiketoiminnan kehittämisestä vastuussa olevan yksikön Business Manager Kimmo Hanninen havaitsi mahdollisuuden valikoiman laajentamiseen hänen tiiminsä löydettyä Rubrikin.

”Tutkittuamme Rubrikia saimme käsityksen sen mahdollisuuksista kehittää olemassa olevia varmistuspalveluitamme”, kertoo Hanninen. ”Päästyämme syvemmälle järjestelmään tajusimme Rubrikin mahdollisuudet luoda meille kokonaan uusia palveluita ja kehittää tarjoamaamme.”

Cygate on käyttänyt Rubrikia joitakin kuukausia ja kehittänyt Rubrikin avulla uusia varmistus- ja palautuspalveluita liikevaihtonsa kasvattamiseksi. ”Palautusmahdollisuus on asiakkaillemme avainasia”, sanoo Hanninen. ”Rubrik mahdollistaa palautuspalveluiden tarjoamisen siinä missä perinteiset ratkaisut yleensä tarjoavat varmistusmahdollisuuden. Vuosien kuluessa olen nähnyt aivan liian monta perinteistä järjestelmää, joista saadaan varmistus pitkältä ajalta, mutta palauttaminen on haasteellista. Rubrik on vastaus tähän haasteeseen.”

RUBRIKIN YKSINKERTAISUUS JA TYÖNKULUN AUTOMAATIO VÄHENTÄÄ CYGATEN KÄYTTÄMÄÄ AIKAA

Rubrikin yksinkertaisuus ja vaivattomuus vähentää varmennuksiin ja migraatioihin käytettävää aikaa. ”Rubrikin yksinkertaisuus ja vaivattomuus on säästänyt merkittävästi käytettyä aikaa ja vapauttanut aikaa uuden kehittämiselle”, kertoo Mika Tuutti, Cygaten System Architect. ”Se, mihin ennen kului tunteja, hoituu nyt minuuteissa. Lisäksi varmistusikkunamme on kaventunut 12 tunnista kahteen tuntiin täsmälleen samalla varmistettavien kohteiden määrällä.”

”Jos olet käyttänyt perinteisiä tuotteita kuluneiden 15 vuoden aikana, ymmärrät, miten tärkeää on saada migraatio tehtyä kahdella-kolmella klikkauksella miljoonan klikkauksen sijaan. Olen tehnyt lukuisia migraatioita urani aikana, mutta vain Rubrikin kanssa ne ovat olleet niin nopeita, että tiimini hädin tuskin pysyy mukana”, Tuutti jatkaa.

Muita etuja:

  • RESTful API -automaatio: “RESTful API:t olivat meille myyntivaltti. Ne mahdollistavat tehtävien automatisoinnin tiimillemme ja yhdistävät Rubrikin olemassa oleviin prosesseihimme”, Tuutti kertoo.
  • Palvelutarjoaman luomisen helppous: “Voimme nyt laajentaa valikoimaamme. Tavoitteenamme on kaksinkertaistaa asiakaskuntamme Rubrikin mahdollistamilla uusilla palveluilla.” sanoo Hanninen.


"Yksinkertaisuus ja automatisoinnin taso olivat ne kriittiset elementit, jotka johtivat Rubrikin valintaan. Mitä enemmän tutkimme Rubrikia ja mitä enemmän keskustelimme muiden käyttäjien kanssa, sitä varmemmaksi tulimme siitä, että Rubrik on meille oikea järjestelmä", kiteyttää Hanninen.

 

Lisätietoja:

Kimmo Hanninen
Cloud and Datacenter Business Manager, Cygate
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Puh. +358 40 511 2665

 

Cygate on suomalainen IT-alan yritys, joka on sitoutunut rakentamaan IT-infrastruktuuria, jonka kivijalkana ovat automaatio, turvallisuus ja joustavuus. Cygate on osa Telia Companya, Pohjoismaiden suurinta tietoliikennealan yritystä. Cygate tarjoaa laajan valikoiman niin paikallisia kuin maailmanlaajuisiakin ICT-palveluita, joiden perustana on Pohjoismaiden laajin tietoverkko.

Cygaten palvelut perustuvat yli 25 vuoden kokemukseen. Cygate tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän tietoturvallisia ICT-ratkaisuja ja -palveluita, joiden takuuna ovat sadat sertifikaatit useilta eri osaamisalueilta.

SOITA MEILLE

Vaihteemme vastaa ma-pe klo 8-16

+358 20 401 

Puhelun hinta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min. Ulkomailta soitettaessa ko. ulkomaanpuhelumaksu.

LÄHETÄ VIESTI

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Täytä tietosi ja otamme sinuun yhteyttä!

LAITA MEILI

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Laita meille meiliä ja palaamme asiaan!