Login to your account

Username *
Password *

CISCO VALITSI TELIA CYGATEN VUODEN SOFTWARE-KUMPPANIKSI

6.11.2019

Tunnustus jaettiin Telia Cygatelle kahdesti – sekä North- että EMEA-alueella.

Cisco jakoi tunnustukset kumppaneilleen tällä viikolla Cisco Partner Summit 2019 -tapahtumassa Las Vegasissa. Telia Cygaten palkinnot vastaanotti Antti Lehtonen, Director, Solution Consulting, Network & Security. "Kiitän ja onnittelen kaikkia kollegoja Telia Cygatella upeasta työstä, ja Ciscolle kiitos hienosta yhteistyöstä", Antti kiittelee ja toteaa: "Tämä palkinto on hieno osoitus asiakkaidemme vahvasta uskosta ja luottamuksesta Telia Cygatea ja Ciscoa kohtaan." 

Vuosittainen Cisco Partner Summit Global Awards -tapahtuma tunnustaa parhaat liiketoimintakäytännöt ja palkitsee luokkansa parhaat metodologiat. Huomioon otettavat alueet ovat innovatiiviset prosessit, arkkitehtuurin johtamat menestykset, strategiset yritystuloskeskeiset ohjelmat, uusien mahdollisuuksien hyödyntäminen ja myynnin toimintatavat. 

Cisco Partner Summit Geographical Regional -palkinnot jaetaan menestyneimmille kumppaneille tietyillä maantieteellisen alueen teknologiamarkkinoilla. Palkinnonsaajat valitsee Cisco Global Partner Organisation ja alueelliset johtajat.

 

SOITA MEILLE

Vaihteemme vastaa ma-pe klo 8-16

+358 20 401 

Puhelun hinta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min. Ulkomailta soitettaessa ko. ulkomaanpuhelumaksu.

LÄHETÄ VIESTI

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Täytä tietosi ja otamme sinuun yhteyttä!

LAITA MEILI

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Laita meille meiliä ja palaamme asiaan!