Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa evästeistä saat tietosuojalausunnostamme.

Web-sisällön esitys

Tietoverkkopalvelut

Ydinpalvelusi pelittävät keskeytyksettä palveluidemme varmistamana.

Tietoverkkopalvelumme varmistavat organisaatiosi ydinpalveluiden keskeytyksettömän toiminnan. Toteutamme ja toimitamme helposti ja luotettavasti lähiverkot – langattomasti tai langallisena – sekä näissä tarvittavat tietoturvan sekä identiteetin- ja pääsynhallinnan palvelut. Toimitamme organisaatiollesi myös tietoturvalliset laajaverkkopalvelut. Avullamme saat näkyvyyden kaikkiin yhteyksiisi ja niistä maksimaalisen hyödyn irti. Meiltä saat myös konesali- ja runkoverkot sekä verkon keskitetyt peruspalvelut.

Tuottamiemme palveluiden avulla erilaiset organisaatiosi tarvitsemat verkkoinfrastruktuurit toteutetaan, valvotaan, hallitaan ja huolletaan yhtenä saumattomana palvelukokonaisuutena. Verkkoinfran lisäksi tarjoamme laajan valikoiman tietoturvapalveluita ja tietoturvanhallintakeskuksen palveluita verkkojesi suojaksi sekä kattavan tilannekuvan jatkuvuuden varmistamiseksi läpi kaikkien it-palvelutoimittajien.

Palvelukeskuksemme valvoo ja hallitsee 24x7 erilaisia verkkopalvelujasi organisaatiosi palvelutasovaatimusten mukaisesti. Hoidamme monimutkaisten verkkoratkaisuiden hallinnan, käytettävyyden valvonnan, ohjelmistojen ylläpidon sekä järjestelmien laitehuollon kokonaispalveluna, jolloin organisaatiosi voi keskittyä siihen, minkä se parhaiten osaa.

Tutustu myös Telian tarjoamiin verkottamisratkaisuihin TÄSTÄ.

 

Web-sisällön esitys

Lähiverkot

Laajaverkot

Verkon keskitetyt ydinpalvelut

Cloud Based Networking

Sisältöjulkaisija

Referenssit

Case: Puolustusvoimat

Case: Puolustusvoimat

Toimiva langaton verkko mahdollistaa digitaalisen kasarmin.

Case: CSC - Tieteen tietotekniikan keskus Oy

Case: CSC - Tieteen tietotekniikan keskus Oy

Reitinlaitteiden uusiminen mahdollistaa luotettavat 100 gigan yhteydet suomalaiselle huipputieteelle…