Login to your account

Username *
Password *

Pilven ja sovellusten suojaus

Suojaa julkiset pilvipalvelusi, pilvi-infrasi ja sähköpostiliikenteesi kokonaispalveluna tai co-managed -ratkaisuna.

 • Hyötysi:

  • Saatavissa kokonaispalveluna tai co-managed -ratkaisuna
  • Näkyvyys verkkotasolle

   

  PYYDÄ TARJOUS TAI LISÄTIETOJA

  Suunnitellaan yhdessä sopiva ratkaisu tarpeisiisi.

  OTA YHTEYTTÄ

Suojaa julkiset pilvipalvelusi, pilvi-infrasi ja sähköpostiliikenteesi kokonaispalveluna tai co-managed -ratkaisuna


Julkisten pilvipalveluiden (SaaS) suojaaminen

Käytätkö julkisia pilvipalveluita kuten esimerkiksi O365, Salesforce ja Dropbox? Niin mekin. SaaS-palveluiden suojaaminen poikkeaa perinteisestä verkon, työasemien ja palveluiden suojaamisesta. Perinteisten ratkaisujen riittämättömyys SaaS-suojaamiseen johtaa siihen, että ratkaisun turvallisuus pitää varmistaa jopa sovelluksittain. Meiltä saat nykyaikaiset ratkaisut ja osaamisen myös pilvipalveluiden suojaamiseen.

Oman pilvi-infran suojaus (IaaS, PaaS)

Omien pilvipalvelimien arkkitehtuuri ja rakenne vastaa loogisessa mielessä perinteistä datacenter-rakennetta kytkentäyhteyksineen ja verkottamisineen. Usein omien palveluiden pilveen viennissä unohtuu katsoa ratkaisun kokonaistietoturva. Infraa suojataan pitkälti samanlaisilla tietoturvaratkaisuilla sekä pilveen rakennetun palvelininfran että perinteisen datacenterin tapauksissa. Meiltä saat kattavat ratkaisut molempiin vaihtoehtoihin, olethan rohkeasti yhteydessä!

Varmistamme hallitun pääsyn tarvittaviin verkkoihin ja resursseihin tietoturvallisesti Virtual Private Network (VPN) -etäkäyttöratkaisuilla.

Sähköpostiliikenteen suojaaminen 

Sähköposti on yksi liiketoiminnan keskeisimmistä viestintäsovelluksista, ja keskeisen roolinsa myötä sen käytettävyys, toimivuus ja tietoturvavaatimukset korostuvat entisestään. 

Meiltä saat yrityksesi koosta riippumatta edistyksellistä ja tarpeisiisi sopivaa sähköpostien tietoturvaa, joka suojaa haittaohjelmilta ja roskaposteilta. Palvelu ei edellytä sinulta laiteinvestointeja, ja palvelun avulla voidaan suojata sähköpostiliikennettäsi monipuolisesti – olipa sähköpostipalvelimesi omassa ylläpidossasi tai pilvestä hankittu.  

Sähköpostin perinteisten virustorjunnan ja roskapostinsuodatuksen lisäksi saat meiltä myös tehokkaat ratkaisut sähköpostisi salaukseen. Tämä on tärkeää, sillä luottamuksellista tietoa lähetetään organisaatioissa sekä sisäisesti että ulkoisesti.  Sähköiseen viestintään liittyy merkittäviä riskejä, jotka yrityksen on hallittava. Luottamuksellisen tiedon joutuminen vääriin käsiin voi pahimmassa tapauksessa aiheuttaa mittavasti haittaa yrityksesi toiminnalle, asiakassuhteille ja maineelle.

Palvelun avulla suojaat luottamuksellisen sähköpostiviestintäsi suoraviivaisesti ja tietoturvallisesti. Salausratkaisu on riippumaton vastaanottajan sähköpostipalvelusta, joten salatun sähköpostin voi lähettää mihin tahansa sähköpostiosoitteeseen. Salatun viestin lähettäminen tai vastaanottaminen ei vaadi käyttäjäkohtaista ohjelmistoasennusta.

 

 

SOITA MEILLE

Vaihteemme vastaa ma-pe klo 8-16

+358 20 401 

Puhelun hinta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min. Ulkomailta soitettaessa ko. ulkomaanpuhelumaksu.

LÄHETÄ VIESTI

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Täytä tietosi ja otamme sinuun yhteyttä!

LAITA MEILI

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Laita meille meiliä ja palaamme asiaan!