Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa evästeistä saat tietosuojalausunnostamme.

Web-sisällön esitys

Telia Cygate SOC

Tietoturvanhallintakeskuksemme (SOC, Security Operations Center) vastaa nopeasti muuttuvan ja monimutkaisen tietoteknisen ympäristön haasteisiin. Tuotamme näkymän tietoturvakokonaisuutesi reaaliaikaiseen tilaan.

Asiantuntijamme valvovat IT-ympäristöäsi ja reagoivat havaittuihin tietoturvapoikkeamiin, selvittävät niiden syyt ja ratkaisevat ongelmatilanteet.
 

SOC-palvelu on osa tarjoamaamme laajempaa palvelukokonaisuutta ja käytännössä operatiivinen osa tai jatke kokonaistietoturvasi hallinnassa. Palvelukeskuksemme varmistaa tietoturvasi jatkuvan toimivuuden ja tietoturvanhallintakeskus keskittyy tietoturvahäiriöiden poistamiseen sekä mahdollisten häiriötilanteiden korjaamiseen.

Tarjoamamme palvelun sisältö ja laajuus räätälöidään ympäristösi mukaan. Koordinoiva roolimme mahdollistaa sujuvan tiedonkulun ja nopean reagoinnin mahdollisiin uhkiin. Kun tietoturvastasi huolehtii osaava kumppani, organisaatiosi resurssit vapautuvat ydinliiketoimintaanne.

Teknisen suojauksen rakentaminen on ensimmäinen askel tietoturvallisen ympäristön toteuttamisessa.

Ohjaa ja valvoo

Tietoturvanhallintakeskuksemme on IT-ympäristösi tietoturvan valvonnan ja poikkeustilanteiden hallinnan tuki. SOC-analysoijamme sekä heidän tukenaan toimiva Security Incident Response Team (SIRT) valvovat ympäristöäsi ja reagoivat poikkeustilanteisiin seurantajärjestelmien mukaisesti. Tarvittavat toimenpiteet käynnistetään välittömästi tietoturvauhkan poistamiseksi. Alan huippuosaajat vastaavat vaikeidenkin tietoturvatapahtumien tulkitsemisesta, analysoinnista ja ehkäisevien toimenpiteiden toteuttamisesta.

Tilannekuvan tuottaja

Tuotamme reaaliaikaisen tilannekuvan tietoturvapoikkeamien hallinnan avulla (Security Incident Management). Tietoturvasi tilannekuva muodostetaan analysoiden, yhdistäen ja käsitellen ympäristöstä nousevaa tietovirtaa. Tietolähteinä käytetään monien erilaisten tietoturvajärjestelmien loki- ja tapahtumatietoja sekä ulkopuolisia uhka- ja haavoittuvuustietoja. Tietoturvajärjestelmien tuottamat hälytykset sekä raportit tuotetaan kirjatuiksi tietoturvapoikkeamiksi, joita voit hyödyntää organisaatiosi tietoturvan johtamisessa.

Tietoturvahallintakeskukseen saat yhteyden SmartView-portaalin kautta, joka avaa asiakasnäkymän meillä tehtävään työhön sekä toimii yhteydenpitokanavana meidän ja sinun välillä.

Ammattilaiset apunasi

Tietoturvanhallintakeskuksemme on jatkuvasti kehittyvä, osaavien asiantuntijoiden tukema kokonaisuus. Tarjoamme käyttöösi tietoturvan kokeneet huippuosaajat, jotka tuntevat alan viimeisimmät ratkaisut ja trendit. Asiantuntijamme ovat tietoturvaratkaisuihin ja -tapahtumiin erikoistuneita syväosaajia, joilla on yksittäistä ympäristöä huomattavasti laajempi tilannekuvatietoisuus. Lisäksi tarjoamme tietoteknistä arkkitehtuurikonsultointia tarpeidesi mukaan.

 

PYYDÄ TARJOUS TAI LISÄTIETOJA

Suunnitellaan yhdessä sopiva kokonaisuus tarpeisiisi.

Ota yhteyttä