Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa evästeistä saat tietosuojalausunnostamme.

Web-sisällön esitys

TIETOSUOJA JA TIETOTURVA

Telia Cygate Oy:n tietosuojalausunto ja sähköinen suoramarkkinointi

Telia Cygate Oy:n tietosuojalausunnon tarkoituksena on kertoa niistä periaatteista ja käytännöistä, joita me Telia Cygate Oy:ssä noudatamme asiakkaidemme yksityisyyden suojan, viestinnän luottamuksellisuuden ja muiden oikeutettujen intressien varmistamiseksi.

Voimme lähettää asiakkaidemme ja potentiaalisten asiakkaidemme yhteyshenkilöille heidän vastuualueisiinsa liittyvää asiakasviestintää sekä tuotteitamme ja palveluitamme koskevia suoramarkkinointiviestejä sähköisesti. Pyrimme siihen, että tieto on hyödyllistä ja että viestien määrä on kohtuullinen. Sinulla on aina oikeus kieltää meitä lähettämästä suoramarkkinointia.

Voit kieltää suoramarkkinoinnin soittamalla asiakaspalveluumme +358 9 613 8911 tai kirjallisesti osoitteeseen Telia Cygate Oy, Asiakaspalvelu, Perkiöntie 2, 00620 Helsinki. Uutiskirjeemme ja tiedotteemme sisältävät aina myös mahdollisuuden poistua vastaanottajalistalta.

Rekisteriotteen tilaus

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteella:

Telia Cygate Oy
Asiakaspalvelu
Perkiöntie 2
00620 Helsinki

Tarkastuspyyntö voidaan myös esittää osoitteessa Perkiöntie 2, Helsinki.

Tarkastuspyynnön yhteydessä tulee mainita, että pyyntö koskee Telia Cygate Oy:n Asiakasrekisterissä olevia henkilötietoja. Toimitamme tilaamasi tiedot kuukauden sisällä pyynnön vastaanottamisesta. Pyynnön voit esittää maksutta kerran puolessa vuodessa.

Rekisteriselosteet

Telia Cygaten Asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kerrotaan mihin tarkoituksiin ja miten henkilötietoja käytetään.

Turvallisesti nettiin

Osoitteessa www.tietoturvaopas.fi on jatkuvasti päivittyvää tietoa esimerkiksi liikkeellä olevista viruksista ja tietoturva-aukkojen päivityksistä.

Tietoturvaloukkausten havainnointi ja ratkaisu

Viestintäviraston sivuilta www.cert.fi saat ajankohtaista CERT-FI-ryhmään tai yleiseen tietoturvallisuuteen liittyvää tietoa.

Tietoturvaloukkauksesta ilmoittaminen

Ilmoita tietoturvaloukkauksesta Cygaten palvelussa sähköpostilla osoitteeseen abuse@teliacygate.fi.