Login to your account

Username *
Password *

Neuvonta- ja konsultointi­palvelut

Olemme apunasi organisaatiosi strategiaa tukevien

tietoteknisten ratkaisujen määrittelyssä, suunnittelussa, toteutuksessa ja käyttöönotossa, alusta loppuun asti.

Par­­haat ammat­t­i­­laiset kehitys­­­­projek­­tiesi onnis­tu­­­nee­­seen läpi­­vien­tiin

Oletko suunnittelemassa, määrittelemässä tai käyttöönottamassa liiketoimintasi tueksi uusia ICT-ratkaisuja, turvaamassa liiketoimintasi tarvitsemien IT-ympäristöjen jatkuvuutta tai kehittämässä tietojesi tallentamiseen, siirtämiseen ja käsittelyyn liittyviä teknologia-alustoja? 

Vastaamme teknologisiin ja liiketoiminnallisiin haasteisiisi yli 25 vuoden kokemuksella eri verkkotekniikoista ja teknologiasukupolvista. Olemme tukeneet lukuisia omien toimialojensa johtavia organisaatioita suunnittelemalla ja toteuttamalla käytettävyysvaateiltaan korkeita ICT-ratkaisuja.

Meiltä löydät syvällistä ja käytännönläheistä osaamista verkkojen ja tietoturvan sekä konesali- ja pilviteknologioiden eri osa-alueilta. Pitkäjänteinen toimintamme erilaisten asiakasorganisaatioiden ja tekniikoiden parissa on tehnyt meistä luotetun ja vahvan osaamiskeskittymän.


Asiakaslähtöisiä Advisory-palveluita

Autamme yritys- ja IT-johtoa erityisesti tietoturvaan ja pilvipalveluihin liittyvissä asioissa pitkäaikaisella ja monipuolisella kokemuksella sekä aina ajan hermolla olevalla teknologia- ja ratkaisuasiantuntijuudella. Kumppaninasi tavoitteemme on löytää aina paras mahdollinen ratkaisu ongelmaasi, luottamuksellisesti. 


Kokonaisvaltaista ratkaisu­konsultointia

Toimivan ICT-ratkaisun rakentaminen on kokonaisuus, ei irrallisten osien summa. Otamme tarvittaessa kokonaisvastuun ratkaisun projektoinnista, suunnittelusta, kartoituksesta, testauksesta, tuotteiden toimituksesta, asennuksesta, koulutuksesta, ylläpidosta, valvonnasta ja raportoinnista sekä hallinnasta.


Vahvaa projektihallintaa

Projektipäälliköidemme ja asiantuntijoidemme osaamisen, näkemyksen ja kokemuksen vankalla tuella sekä tarkkaan valittujen ratkaisujen avulla saat toimivan ja korkean käytettävyyden tietoturvallisen kokonaisratkaisun suunnitelman mukaisessa aikataulussa.


Ketterää ja ihmisläheistä ohjelmistokehitys­palvelua

Tunnemme vastuuta menestymisestäsi. Päämäärämme on auttaa sinua toimimaan paremmin omassa ympäristössäsi tehostamalla toimintamallejasi ketterästi SAFen periaatteita noudattaen.

Tietoturva

Autamme sinua saavuttamaan ja ylläpitämään parhaan tietoturvallisuuden tason huomioimalla hallitusti kaikki tietoturvan osa-alueet. 

Lue lisää

Tietoverkot

Autamme sinua runkoverkkosi, konesaliverkkosi, toimistoverkkosi tai julkipilveen ulottuvan verkottamisen suunnittelussa ja toteutuksessa, alusta loppuun asti.

Lue lisää

Pilvi ja konesali

Autamme sinua kokonaisvaltaisen pilvistrategian luomisessa ja implementoinnissa liiketoimintasi tarpeet huomioiden.

Lue lisää

Palveluiden valvonta ja analysointi

Varmistamme liiketoiminnallesi kriittisten palvelujen toiminnan ja riittävän näkyvyyden.

Lue lisää

Ohjelmistokehityksen palvelut

Saat meiltä kokonaisvaltaista, ketterää ja ihmisläheistä ohjelmistokehityspalvelua – juuri sinun tarpeisiisi ja tavoitteisiisi räätälöitynä. 

Lue lisää

SOITA MEILLE

Vaihteemme vastaa ma-pe klo 8-16

+358 20 401 

Puhelun hinta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min. Ulkomailta soitettaessa ko. ulkomaanpuhelumaksu.

LÄHETÄ VIESTI

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Täytä tietosi ja otamme sinuun yhteyttä!

LAITA MEILI

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Laita meille meiliä ja palaamme asiaan!