Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa evästeistä saat tietosuojalausunnostamme.

Web-sisällön esitys

Konesaliratkaisut ja -ohjelmistot

Liiketoimintasi jatkuvuus turvataan sinulle räätälöidyllä ratkaisulla.

Tarpeisiisi ja tiloihisi räätälöidyt konesaliratkaisumme ovat it-ympäristösi joustava perusta, jolla turvaat liiketoimintasi jatkuvuuden. Asiantuntijoidemme syvällä ja laajalla osaamisella rakennutat suorituskykyisen ja vikasietoisen korkean käytettävyyden alustan liiketoimintakriittisille sovelluksillesi.

Tuottamamme konesaliratkaisut ovat laajennettavissa aina yksittäisistä yksinkertaisista konesaliratkaisuista laajoihin, järjestelmällisesti (24/7/365) hallittuihin ja valvottuihin pilvipalveluihin.

Tarjoamme palvelin-, tallennus- ja virtualisointiratkaisuja seuraaville alueille:

  • tallennus ja varmistus
  • virtualisointi ja palvelimet
  • tietokannat ja väliohjelmistot
  • ohjelmistot ja käyttöjärjestelmät.


Tuotteet

Pitkäaikainen yhteistyö johtavien teknologiavalmistajien kanssa antaa meille mahdollisuuden tarjota optimaalisimmat ratkaisut ja tuotteet organisaatiollesi ja loppukäyttäjillenne.

Asiantuntijamme tukevat teknologia- ja liiketoimintahaasteissasi

Asiantuntija- ja projektipalvelumme auttavat strategiaasi tukevien tietoteknisten ratkaisujen määrittelyssä, suunnittelussa, toteutuksessa ja käyttöönotossa. Pitkäjänteinen toiminta erilaisten asiakasorganisaatioiden ja tekniikoiden parissa on tehnyt meistä luotetun ja vahvan osaajan, joka hyödyntää tietoturvan ja tietoverkkojen sekä konesali- ja pilviteknologioiden parhaita mahdollisuuksia.