Login to your account

Username *
Password *

Paas ja hybridipilvi

Uusia mahdollisuuksia Oracle PCA:lla ja Telia Hosted Microsoft Azure Stack:lla.

  • Pyydä tarjous tai lisätietoja

    Suunnitellaan yhdessä sopiva ratkaisu tarpeisiisi.

    OTA YHTEYTTÄ

Oracle PCA, Private Cloud Appliance

Jos paikallisia konesalipalveluita mietitään janan toisessa laidassa ja pilvipalveluita toisessa, janan keskivaiheille sijoittuvat hybridipilvipalvelut. Ne hyödyntävät molempien laitojen vahvuuksia ja tuovat uusia mahdollisuuksia hyödyntää pilven vahvuuksia ja paikallisen datacenterin kustannustehokkuutta ja latenssien pienuutta. 

PaaS-palvelut (Platform as a Service) tuovat palveluna ostamisen helppoutta hieman pidemmälle vietynä mallina kuin perinteinen virtuaalikoneiden kautta tehtävä palvelu. Tarjoamme Oracle PCA -palvelua, jonka avulla pystyt tuottamaan monipuolisia Oracle-palveluita joustavasti virtualisoidulla palvelualustalla. Oracle-käyttöön optimoitu palvelualusta koostuu vikasietoisesta virtuaalipalvelinklusterista ja siihen kytketystä tallennusjärjestelmästä. Ympäristö hyödyntää Oracle ZFS-tiedostojärjestelmää. 

Osana Oracle PCA -palvelua on tietokannan hallintapalvelu. Palvelu takaa tietokantojen ja sen hallintasovellusten tarkoituksenmukaisen kunnon ja palautettavuuden vikatilanteiden varalta.


Telia Hosted Microsoft Azure Stack

Telia Hosted Microsoft Azure Stack on hybridipilvipalvelu, joka on saatavilla paikallisista konesaleistamme kuukausihintaisena palveluna. Azure Stack on kuin Microsoft Azure, mutta se on paikallisesti saatavissa, ja se tarjoaa osajoukon julkisen Azuren mittavasta palvelutarjoamasta.

Azure Stack antaa sinulle mahdollisuuden kehittää ja ajaa Azure-pilvinatiiveja sovelluksia konesaleissamme. Data sijaitsee Suomessa ja operointi tapahtuu paikallisin asiantuntijavoimin. On siis mahdollista ajaa Azure-järjestelmiä myös regulaatiomääritysten alaisilla toimialueilla tai erityistä tietoturvaa ja suojausta vaativissa ympäristöissä.

Sovellus voi sisältää osia sekä Azure Stack- että Microsoft Azuresta ja niitä voidaan yhdistellä tarpeen mukaan sovellustasolla. 

SOITA MEILLE

Vaihteemme vastaa ma-pe klo 8-16

+358 20 401 

Puhelun hinta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min. Ulkomailta soitettaessa ko. ulkomaanpuhelumaksu.

LÄHETÄ VIESTI

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Täytä tietosi ja otamme sinuun yhteyttä!

LAITA MEILI

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Laita meille meiliä ja palaamme asiaan!