Login to your account

Username *
Password *

Avainten ja kulkulupien hallinta

Hallinnoi keskitetysti työntekijöiden, kumppaneiden ja vierailijoiden pääsyä organisaatiosi tiloihin ja muihin kohteisiin.

 • Hyötysi

  • Liittämällä avainten ja kulkulupien hallinta osaksi keskitetty identiteetin- ja käyttövaltuushallintaa parantaa tietoturvaa merkittävästi.
  • Kulkuoikeuksien hallintaprosessi selkeytyy ja nopeutuu tiedon keskittämisen  automaation avulla.
  • Keskitetyn poistoprosessin ansiosta turhia kulkuoikeuksia ei jää voimaan henkilön lähdettyä organisaatiosta.
  • Keskitetyn rekisterin ansiosta raportointi ja auditoitavuus helpottuu ja organisaatioturvallisuus vahvistuu.

   

  PYYDÄ TARJOUS TAI LISÄTIETOJA

  Suunnitellaan yhdessä sopiva ratkaisu tarpeisiisi.

  OTA YHTEYTTÄ

SELKEYTÄ KULUNHALLINTAPROSESSIA JA VAHVISTA ORGANISAATIOSI TURVALLISUUTTA

Tiedätkö kenellä on oikeus kulkea organisaatiosi tiloissa ja mistä syystä? Tiedätkö paljonko avaimia organisaatiossasi on käytössä?

United Identityn avulla hallinnoit vaivattomasti ja keskitetysti vakituisten ja tilapäisten työntekijöiden, kumppaneiden ja alihankkijoiden, asiakkaiden sekä muiden vierailijoiden pääsyä organisaatiosi tiloihin, alueisiin ja muihin kohteisiin.

LISÄÄ KONTROLLIA JA NOPEUTA MYÖNTÖPROSESSIA

Kun kulkuoikeudet kaikkiin organisaatiosi kohteisiin on määritelty järjestelmässä, on helppo tehdä pyyntöjä käyttäjäkohtaisiin kulkuoikeuksiin esimerkiksi ennalta määriteltyjen kulkutasojen mukaisesti. Järjestelmän käyttövaltuuksien pyyntö- ja hyväksyntäprosessit selkeyttävät ja nopeuttavat kulkuoikeuksien myöntöprosessia ja takaavat sen, että käyttäjälle annetaan vain ja ainoastaan hänelle tarpeelliset kulkuoikeudet oikeasta syystä sekä niiden edellyttämät avaimet ja kulkuluvat.

Muutokset kulkuoikeuksissa tehdään tavallisen pyyntö- ja hyväksyntäprosessin mukaisesti ja ajantasaiset tiedot päivittyvät kaikkiin tarpeellisiin kohdejärjestelmiin.

Järjestelmään jää merkintä pyydetyistä oikeuksista sekä tieto siitä kuka pyynnöt on hyväksynyt tai hylännyt ja millä perusteella.

ESTÄ ASIATON PÄÄSY JA VÄÄRINKÄYTÖKSET

Kulkuoikeuksien voimassaoloaika määritellään pyynnön yhteydessä ja ajan umpeutuminen laukaisee automaattiset poistopyynnöt. Näin varmistetaan, ettei turhia oikeuksia jää roikkumaan järjestelmään. Tilanteen vaatiessa kulkuoikeudet on mahdollista poistaa välittömästi esimerkiksi vaara-, väärinkäytös- tai katoamistilanteissa.

INTEGROI KÄYTÖSSÄ OLEVAT JÄRJESTELMÄT OSAKSI KOKONAISUUTTA

Organisaatiosi käytössä olevat avain- ja kulunhallintajärjestelmät voidaan integroida osaksi United Identityn kokonaisvaltaista identiteetin- ja käyttövaltuushallintaratkaisua. Oikeuksia hakiessa integroituihin kohdejärjestelmiin ei tarvitse erikseen kirjautua, vaan oikeuksien haku- ja myöntöprosessi hoidetaan United Identity -järjestelmässä, josta tiedot myönnetyistä oikeuksista lähetetään automaattisesti kohdejärjestelmiin.

Esimerkiksi ABLOY PROTEC2 CLIQ -lukitus- ja kulunhallintajärjestelmä on integroitavissa saumattomasti United Identityn kanssa.

 

SOITA MEILLE

Vaihteemme vastaa ma-pe klo 8-16

+358 20 401 

Puhelun hinta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min. Ulkomailta soitettaessa ko. ulkomaanpuhelumaksu.

LÄHETÄ VIESTI

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Täytä tietosi ja otamme sinuun yhteyttä!

LAITA MEILI

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Laita meille meiliä ja palaamme asiaan!