Login to your account

Username *
Password *

Auditointi ja raportointi

Varmista säännösten ja tilintarkastusvaatimusten mukainen toiminta reaaliaikaisesti ja onnistu auditoinneissa.

 • Hyötysi

  • Keskitetty ja ajantasainen kirjanpito nykyisistä, tulevista ja päättyneistä käyttövaltuuksista vahvistaa tietoturvaa ja parantaa riskienhallintaa.
  • Yhtenäinen käyttövaltuuksien haku-, hyväksyntä- ja toteutusprosessi helpottaa säännösten noudattamista.
  • Keskitettyyn tietovarastoon tallentuvat lokitiedot takaavat toiminnan täydellisen jäljitettävyyden.
  • Laajojen raportointi ja auditointitoiminnallisuuksien ansiosta sisäinen tarkastus ja auditointi helpottuu ja nopeutuu.

   

  PYYDÄ TARJOUS TAI LISÄTIETOJA

  Suunnitellaan yhdessä sopiva ratkaisu tarpeisiisi.

  OTA YHTEYTTÄ

TIETOTURVAVAATIMUSTEN MUKAISTA SEURANTAA

United Identityn avulla täytät säännösten ja lakien asettamat tietoturvavaatimukset, sillä se on jo alun perin kehitetty täyttämään Sarbanes-Oxley Actin (SOX) vaatimukset. Se on myös yhdenmukainen mm. HIPAA-, Basel II-, VAHTI- ja PCI DSS-määräysten kanssa. Ratkaisu tukee hyvää hallintotapaa ja tarjoaa selkeitä työkaluja identiteettitiedon ja käyttövaltuuksien seurantaan.

Ratkaisun laajojen raportointi ja auditointitoiminnallisuuksien avulla varmistat säännösten ja tilintarkastusvaatimusten mukaisen toiminnan reaaliaikaisesti.

Organisaatiosi saa vakioidun toimintamallin, joka helpottaa hallintaa ja parantaa tietoturvaa. Käyttövaltuuksien myöntämisestä, poistamisesta ja muutoksista jää loki- ja raportointitiedot, joista voidaan selvittää mm. toimenpiteiden tekijät ja hyväksyjät. Lisäksi identiteetin elinkaaren hallintaan liittyviä tietoja voidaan jakaa hallitusti sitä hyödyntäville järjestelmille, kuten ulkoisille raportointi- ja analytiikkajärjestelmille.

OIKEAT VALTUUDET OIKEILLE HENKILÖILLE

Ratkaisun avulla pystyt myös estämään kiellettyjen käyttövaltuus- ja rooliyhdistelmien syntymisen ja vaaralliset yhdistelmät raportoidaan. Näin esimerkiksi tilanne, jossa ostolaskun tekijä toimisi myös ostolaskujen hyväksyjänä, voidaan täysin estää. Ennen kaikkea United Identity takaa, että jokaisella työntekijällä on ainoastaan omassa työssään tarvitsemansa valtuudet. 

 

 

SOITA MEILLE

Vaihteemme vastaa ma-pe klo 8-16

+358 20 401 

Puhelun hinta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min. Ulkomailta soitettaessa ko. ulkomaanpuhelumaksu.

LÄHETÄ VIESTI

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Täytä tietosi ja otamme sinuun yhteyttä!

LAITA MEILI

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Laita meille meiliä ja palaamme asiaan!