Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa evästeistä saat tietosuojalausunnostamme.

Web-sisällön esitys

Julkinen ja hybridipilvi

Hybridiratkaisulla saat parhaat liiketoimintahyödyt.

Julkiset pilvipalvelut muodostavat oleellisen osan liiketoiminnan kehitystä. Ne lisäävät hybridikonesalien määrää päätettäessä mihin infrastruktuuri olisi järkevintä ja kustannustehokkainta sijoittaa. Hybridiratkaisussa dataa ja sovelluksia sijoitetaan useisiin eri paikkoihin parhaan mahdollisen liiketoimintahyödyn saavuttamiseksi.

Tarjoamme sekä omista konesaleistamme että julkisesta pilvikapasiteetista samat hallintapalvelut, samoilla määrittämilläsi korkeilla vaatimuksilla. Palvelut tuotetaan tietoturvaa silmällä pitäen, tarjoten 24/7/365 tuen, hallinnan ja valvonnan. Autamme sinua laajentamaan omaa konesaliasi myös uusille alueille ja täydentämään olemassa olevia konesalipalveluitasi vastaamaan uudenlaisiin tarpeisiin.

Mitä pilvi tarjoaa?

  • Skaalautuvuutta: Palveluiden käyttöönotto ja poisto on helppoa. Voit myös optimoida käyttöä tarpeidesi mukaan ajankohdasta riippuen.
  • Joustavuutta: Julkisten pilvipalveluiden avulla pystyt reagoimaan muutoksiin nopeasti ja joustavasti organisaatiosi tarpeiden mukaan.
  • Turvallisuutta: Tiukat tietoturvastandardit, todennus- ja salausmenetelmät sekä tietojen varmuuskopiointi- ja palautustoiminnot takaavat, että tietosi ovat aina hyvässä suojassa ja tallessa.