Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa evästeistä saat tietosuojalausunnostamme.

Web-sisällön esitys

Cygate panostaa Citrixiin

Jo vuosia puhutusta liikkuvasta työstä on tulossa enenevässä määrin arkipäivää, kun ihmisille halutaan mahdollistaa työskentely paikasta riippumatta. Yhä useammat yritykset ja organisaatiot haluavat mahdollisuuden jakaa sovellukset tai kokonaiset työpöydät omien työntekijöidensä lisäksi sidosryhmille tai yhteistyökumppaneille yhteistyön sujuvoittamiseksi. Tarjoamme Citrix-teknologialla virtuaaliset sovellus- ja työpöytäratkaisut palveluna monien asiakkaidemme tarpeisiin, helposti käyttöönotettavalla alustalla.

Tavoitteenamme on kasvattaa Citrix-teknologioiden hyödyntämistä asiakkaille tarjottavissa palveluissa. Palveluidemme avulla asiakas voi mobilisoida liiketoimintaansa ja keskittää ympäristönsä hallinnan ja tietoturvan Cygatelle. Palvelussa asiakkaan tiedot pysyvät turvallisesti kotimaisessa konesalissamme samalla kun palvelun käyttäjät voivat olla missä tahansa vaatimattomienkin datayhteyksien päässä.

Citrix-ratkaisut ovat monessa yrityksessä kriittisten järjestelmien sovellustoimitusarkkitehtuuri. Siksi palveluiden saatavuus kannattaa varmistaa riittävillä tukipalveluilla. Palvelutuotantomme tukipalvelut kattavat palvelinkeskusympäristöjen L1-L3-tasojen mukaiset palvelut. Palvelukeskuksemme palvelee asiakkaitamme sopimuksen mukaan jopa 24/7/365. Sanomamme asiakkaillemme on, että palvelukeskuksemme hyödyntämät parhaiden käytäntöjen mukaiset prosessit mahdollistavat asiakkaillemme ensiluokkaisen palvelun joka tilanteessa.

Osaamisen jatkuvuus

Fokuksessamme on edelleen syventää osaamistamme ja uusimpana Citrix-teknologioiden senior-asiantuntijanamme on aloittanut Mika Jokinen. Mikalla on yli 15 vuoden kokemus Citrix- ja Microsoft-teknologioista, mukaan lukien Microsoft Azuren palvelut, ja hän tulee täydentämään jatkuvien palveluidemme arkkitehtuuriryhmää. "On hienoa olla mukana rakentamassa ja laajentamassa Cygaten jatkuvien palveluiden portfoliota. Citrixin ratkaisut parantavat tietoturvaa, lisäävät työn tuottavuutta sekä mahdollistavat uusia toimintatapoja. Tuo yhdistelmä istuu hyvin Cygaten näkemykseen siitä, mitkä kriteerit ovat asiakkaillemme tärkeitä. Tavoitteenamme on tuottaa asiakkaillemme parhaiten sopivat palvelut tietoturvallisesti ja saumattomasti", Mika tiivistää.
 
Panostamalla asiantuntemukseen ja yhteistyökumppanikenttään pyrimme palvelemaan asiakkaitamme mahdollisimman laajasti ja monipuolisesti. Oman palvelutuotantomme lisäksi tarjoamme asiakkaillemme teknistä osaamista ja apua heidän omien Citrix-ympäristöjensä kehittämiseen ja parantamiseen. Haluamme olla palveluasiakkaillemme myös kehityskumppani.

Tulevaisuus

Haluamme olla asiakkaidemme luotettu palveluntarjoaja ja tarjota heille uusia mahdollisuuksia hyödyntää ratkaisuja, jotka helpottavat ja virtaviivaistavat työskentelyä. Julkiset pilvet ja niiden hyödyntäminen ovat monessa yrityksessä esillä nykypäivänä ja meiltä löytyy palvelut myös julkisten pilvien alustoilta.

Ota meihin yhteyttä niin kerromme lisää!