Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa evästeistä saat tietosuojalausunnostamme.

Web-sisällön esitys

Cloud Based Networking

Hanki kokonaisvaltainen ICT-infrastruktuuriratkaisu toimitiloihisi ja kaikkiin käyttötarpeisiisi palveluna – tietoturvallisesti ja tehokkaasti.

MIKÄ ON CLOUD-BASED NETWORKING?

Cloud-Based Networking on ammattilaistemme suunnittelema verkkoinfrastruktuurikokonaisuus, jonka muodostamassa palvelualustassa korostuu asiakkaamme liiketoiminnan jatkuvuuden turvaaminen ja ketteryys muuttuvissa liiketoiminnan tarpeissa.

PALVELUALUSTA

Cloud-Based Networking -palvelualustamme tarjoaa selkeän näkyvyyden verkkoinfrastruktuurisi tilaan, työkalut ja kyvykkyyden nopeaan ja turvalliseen häiriönselvitykseen ja toipumiseen vikatilanteesta, sekä tietoturvallisen tavan yhdistää käyttäjät ja päätelaitteet verkkoon ja tarvitsemiinsa resursseihin.

PALVELUN SISÄLTÖ

Cloud-Based Networking kattaa kaikki tarvittavat tiloihisi toimitettavat verkkoinfrastruktuurin osa-alueet kuten langalliset ja langattomat lähiverkot, tietoturvalaitteet, sekä SD-WAN:in ja käyttäjän tunnistus- ja käyttövaltuutuspalvelut. Nämä kaikki osaset integroituvat toisiinsa ja muodostavat saumattoman kokonaisuuden, joka realisoituu kattavassa hallintaliittymässä, jonka kautta saat myös reaaliaikaisen näkyvyyden ja raportoinnin palveluiden tilaan. Yhdessä palvelualustamme on enemmän kuin osiensa summa.
 

KOKONAISPALVELUNA

Palveluntarjoajana kannamme täyden vastuun kokonaisuuden toiminnasta eikä väliin jää vastuumielessä harmaita alueita. Palvelumme korkean laadun takaa palvelutasosopimus, jonka toteutumista mitataan ja seurataan säännöllisesti.
 
Valitsemme markkinoiden parhaat teknologiat ja arkkitehtuurit liiketoimintasi tarpeiden optimaaliseksi tukemiseksi. Kaikki tarvittavat laitteet, lisenssit ja ohjelmistot kuuluvat kuukausimaksuun. Tämä minimoi etukäteisinvestoinnit, minkä ansiosta teknologiahankinnat eivät aiheuta sinulle hallinnollista vaivaa ja kuormita tasettasi.


KAIKILLE SOPIVA PALVELU

Palvelumme soveltuu kaiken kokoisille yrityksille ja yhteisöille, jotka haluavat huolettoman ja toimintavarman verkkoinfrastruktuurin. Cloud-Based Networking on ratkaisusi, kun haluat keskittyä liiketoimintaasi ja ulkoistaa IT-infrastruktuurin strategiselle kumppanille. Sinun ei tarvitse investoida teknologiaan ja tietotekniseen osaamiseen, sillä saat liiketoimintaasi tukevan verkkoinfrastruktuurin meiltä palveluna – kuin vettä hanasta.
 

HYÖTYSI:

  • Kokonaisvaltainen ICT-infrastruktuuriratkaisu toimitiloihisi ja kaikkiin käyttötarpeisiisi
  • Liiketoimintasi jatkuvuuden turvaaminen
  • Ketteryys muutostilanteissasi
  • Kokonaisvastuu päästä päähän


LATAA CLOUD BASED NETWORKING -ESITE >>

Lue lisää:

Cloud Based Networking taklaa ICT-infran haasteet

 

PYYDÄ TARJOUS TAI LISÄTIETOJA >>

Suunnitellaan yhdessä sopiva ratkaisu tarpeisiisi.