Login to your account

Username *
Password *

ORACLE PCA Telia CYGATELTA

 

PARANNA ORACLEN TIETOKANTOJEN KÄYTETTÄVYYTTÄ JA SÄÄSTÄ INVESTOINNEISSA Telia CYGATEN PCA-KAPASITEETTI­PALVELULLA

Oraclen tietokannat on perinteisesti rakennettu fyysisillä palvelimilla, koska lisensointi ei ole mahdollistanut tietokantojen ajamista asiakkaiden käyttämillä virtualisointiratkaisuilla (kuten VMware vSphere tai Microsoft Hyper-V). Jos Oraclea on haluttu käyttää edellä mainituissa klustereissa, on koko klusterin kaikki suorittimet pitänyt lisensoida Oraclen ohjelmistojen osalta – ja se maksaa.

Telia Cygate päätti hankkia Oracle Private Cloud Appliancen, jolla voidaan järkevästi rakentaa virtuaalialusta korvaamaan fyysisiä ympäristöjä ja auttamaan niihin liittyvissä haasteissa. Nykyään järkevät virtualisointi- ja lisensointimallit ovat mahdollisia Oraclen omaa teknologiaa, eli Oracle PCA:ta -alustaa ja Oracle Virtual Machinea (VM) hyödyntäen.

HYÖDYT LISENSSIEN JA ALUSTAN OPTIMOINNISTA

Lisensointi on aina ollut Oraclen kohdalla suuri menoerä. Oracle PCA -kapasiteettialusta mahdollistaa Enterprise Editionin lisensoinnin Trusted licensing -mallilla, jossa asiakas maksaa lisenssiä ja ylläpitomaksua vain tietokannan käytössä olevista suorittimista. Malli mahdollistaa skaalautuvan käytön omien tarpeiden mukaan sekä poistaa tarpeen investoida lisenssejä ennakkoon.

Alustan avulla voidaan myös vaikuttaa ympäristön käytettävyyteen erikoistilanteissa. Tietokantainstanssien käytettävyys paranee, kun ne voivat siirtyä automaattisesti toiselle palvelinnoodille vikatilanteissa tai suunniteltujen päivitysten yhteydessä.

Telia Cygaten PCA-alusta hyödyntää Oraclen ZFS-tallennusjärjestelmää, joka on optimoitu tietokantakäyttöä varten. ZFS tukee tietokannan kyselyjen tekemistä suoraan levyjärjestelmästä optimoiden näin tietokannan suorituskykyä. Lisäksi ZFS mahdollistaa tietokannan kompression Oraclen HCC-toiminnallisuudella (Hybrid Columnar Compression). HCC pakkaa tietokannat erittäin tehokkaasti, mikä sekä parantaa tietokannan suorituskykyä, että säästää tallennuksen ja varmistusten hinnassa.

Oracle PCA -alusta poistaa asiakkailta fyysisen ympäristön elinkaareen liittyvät haasteet, kun uusia fyysisiä laitteita ei tarvitse hankkia sekä parantaa tietokantojen käytettävyyttä, tehostaa lisenssiomaisuuden käyttöä ja mahdollistaa aiempaa joustavamman skaalautuvuuden. PCA-alusta mahdollistaa uusien tietokantojen provisioinnin ja kloonaamisen todella nopeasti – tarvittaessa jopa automaattisesti.

ORACLE PCA – PALVELUNA Telia CYGATELTA

Telia Cygate tarjoaa kuukausilaskutettavat kapasiteettipalvelut Oraclen tietokannoille ja sovelluspalvelimille. Kapasiteettipalvelun kuukausihinta koostuu perusmaksusta, tarvitsemastasi määrästä virtuaalisuorittimia, keskusmuistia ja tallennuskapasiteettia. Kapasiteetin määrä on joustavasti muutettavissa tarpeen mukaan. Kapasiteettihinnoittelu sisältää Oracle Enterprise Linux -käyttöjärjestelmän (täysin Red Hat –yhteensopiva) ja Oracle VM -virtualisointiohjelmiston käyttöoikeuden.

Oraclen PCA tukee Oraclen WebLogic-sovelluspalvelimia ja Oraclen Standard Edition 1&2 ja Enterprise Edition -tietokantoja ja Oraclen Real Application Clusteria. EE-version yhteydessä myös kaikki tietokannan lisämoduulit ovat käytettävissä.

Osana Oracle PCA -kapasiteettipalvelua Telia Cygate tarjoaa myös täydellisenä tietokannan hallinta-, valvonta- ja varmistuspalvelun asiakkaan tarpeen mukaan jopa 24/7-palvelumallilla vuoden jokaisena päivänä. Telia Cygaten Oracle PCA -palvelu tuotetaan tietoturvallisesti kotimaisesta korkean käytettävyyden konesalista. Telia Cygaten kokeneet tietokanta-asiantuntijat auttavat teitä optimoimaan tietokantojenne käytön. Telia Cygaten kautta asiakas voi myös hankkia tarvittavat Oracle-lisenssit ja ylläpidot.

 

 

Kysy lisätietoja

Suunnitellaan yhdessä sopiva ratkaisu tarpeisiisi.

OTA YHTEYTTÄ

 

 

SOITA MEILLE

Vaihteemme vastaa ma-pe klo 8-16

+358 20 401 

Puhelun hinta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min. Ulkomailta soitettaessa ko. ulkomaanpuhelumaksu.

LÄHETÄ VIESTI

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Täytä tietosi ja otamme sinuun yhteyttä!

LAITA MEILI

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Laita meille meiliä ja palaamme asiaan!