Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa evästeistä saat tietosuojalausunnostamme.

Blogs

Blog

5G ja WiFi6 tappeli, kumpi voitti?

Published December 5 2019

5G ja WiFi6 tappeli, kumpi voitti. Viime aikoina on kehitelty otsikon mukaista kahden teknologian välistä taistelua. Mutta kummasta tulee voittaja?

Kokonaisvaltainen käyttövaltuushallinta osana kehittyvän ja oppivan organisaation tuloksentekokykyä

Published December 5 2019

Käyttövaltuushallinta (IAM) on harvemmin ensimmäinen asia, mihin organisaatiossa lähdetään panostamaan, kun pyritään kasvattamaan liiketoimintaa ja parantamaan tuloksentekokykyä.

Hyvin toimiva sovellusjärjestelmä on digitaalisen palvelun elinehto

Published November 26 2019

Hyvin toimiva sovellusjärjestelmä on digitaalisen palvelun elinehto. Todennäköisyys ja riskit yhteiskunnan ja yritysten toimintaan vaikuttavien vakavien häiriöiden esiintymiselle kasvavat koko ajan. Tämän vuoksi digitaalisten palveluiden toiminnan jatkuvuuden varmistamisesta tulee huolehtia.

Käyttövaltuushallinnan käyttöönotto – miksi se kannattaa?

Published October 7 2019

Käyttövaltuuksien ja resurssien hallinta pyörii huomaamattomasti organisaatiosi iholla ja antaa liiketoiminnallesi mahdollisuuden entistä tehokkaampaan toimintaan.

Cloud Based Networking taklaa ICT-infran haasteet

Published October 1 2019

Pilvi ja software defined -teknologiat ovat tämän hetken kuumimpia trendejä, mutta onko uudesta teknologiasta apua edellä kuvattuihin IT-ongelmiin? Me Telia Cygatella lähdimme ratkomaan tunnistettuja haasteita yhden kumppanin kokonaispalveluna.

Älykäs käyttövaltuushallinta turvaa yrityksesi resurssit keskitetysti

Published September 27 2019

Keskitetyn hallinnan kautta organisaatioilla tulisi olla kyky vastata kysymykseen: ”Tiedätkö miten ihmiset, esineet, laitteet ja tieto on yhdistetty organisaatiossasi ja mistä syystä?”

SD-WAN – tuo tulevaisuuden pelastaja, osa 2

Published December 20 2018

SaaS ja pilvipalvelut. Mobiliteetti, digitalisaatio ja palveluiden liikuteltavuus. Ne keskeisimmät kokonaisuudet, jotka toistuvat lähes poikkeuksetta keskusteluissa asiakkaidemme kanssa. Ja syystä. Erityisesti kansainvälisesti toimivien asiakkaiden huoli siitä, että perinteiset verkottamisratkaisut …

SD-WAN – tuo tulevaisuuden pelastaja, osa 1

Published December 20 2018

Näin tätä uutta teknologiaa on hehkutettu erilaisissa artikkeleissa ja mainoslauseissa. Pelkkää hyvää, säästöjä ja parempaa SLA:ta, ottakaa heti käyttöön. Mutta onko tilanne tosiaan näin?

Juniper Networks istuu järjestelmään kuin järjestelmään

Published December 18 2018

Luotettava toiminta ja yhdistettävyys ovat elintärkeitä ominaisuuksia erityisesti niille yrityksille ja organisaatioille, joille tietoverkot ovat kriittisessä asemassa omassa ydinliiketoiminnassaan.

Digijohtaja - älä unohda loppukäyttäjää!

Published September 3 2018

Digitalisaatio on tuomassa uusia tuulia yritysten toimintaan ja palveluihin toimialasta riippumatta, mutta vielä pitkän aikaa ihmisellä tulee olemaan merkittävä rooli yrityksen digitaalisissa prosesseissa.

Palveluun ei juuri nyt saada yhteyttä... IT-häiriön anatomia

Published August 1 2018

Mitä digitaalisemmiksi palvelut käyvät, sitä pienemmäksi käy järjestelmien ja käyttäjien toleranssi häiriöille.

Oracle PCA Cygatelta

Published May 15 2018

Oraclen tietokannat on perinteisesti rakennettu fyysisillä palvelimilla, koska lisensointi ei ole mahdollistanut tietokantojen ajamista asiakkaiden käyttämillä virtualisointiratkaisuilla (kuten VMware vSphere tai Microsoft Hyper-V). Jos Oraclea on haluttu käyttää edellä mainituissa klustereissa, on …

Kiitos, Suomi

Published December 5 2017

Kiitos, 100-vuotias Suomi! Hyvää itsenäisyyspäivää asiakkaillemme, kumppaneillemme sekä kaikille meille suomalaisille!

Mitä kaikkia palveluita Azure Stackista saa?

Published November 27 2017

Nyt kun Azure Stack on tulossa Telian konesaliin, on hyvä ymmärtää, mitä palveluita Azure Stackista saa ja mitä ei.

Oivalletaanko verkkosi uudestaan?

Published November 23 2017

Mitä enemmän verkkoa käyttää, sitä paremmaksi se tulee. Cisco Networkin kesällä lanseeraama Oivaltava Verkko -konsepti on alan kiinnostavimpia lanseerauksia muutamaan vuoteen!

Mikä siinä Azure Stackissa on niin ihmeellistä?

Published November 10 2017

Mikä siinä Azure Stackissa on niin ihmeellistä?

Tietoverkoista ja reikäjuustosta

Published November 8 2017

Jatkossa ei olekaan enää "ihan sama", millainen verkko yrityksellä on. Otetaanpa siis esimerkki laatikon ulkopuolelta ja ajatellaan reikäjuustoa!

Missäs pilvessä nyt ollaan? Luupissa Microsoft Azure Stack

Published September 24 2017

Julkisten pilvipalveluiden kehitys on viime vuosien aikana ollut hurjaa. Jos pitäisi vuoden tauon eri julkipilvitoimittajien portaalien seurannassa, miettisi varmaan vuoden päästä, että onko tämä lainkaan sama paikka; niin paljon ja niin suuria muutoksia niissä tapahtuu.

Ympäristövastuusta Telialla ja Cygatella

Published June 14 2017

ISO 14001 -ympäristösertifikaatin myötä varmistamme ympäristöasioiden jatkuvan suunnittelu- ja kehitystyön. Voimme osoittaa asiakkaillemme, että vastuullisuus, turvallisuus ja ympäristöstä huolehtiminen ovat meille merkittäviä arvoja.

Uusien asioiden äärellä

Published April 12 2017

Olemme uuden äärellä, monessakin mielessä. Maailma muuttuu ja meidän tehtävämme on olla muutoksessa askeleen edellä entistä ketterämpinä ja entistä parempaa asiakaskokemusta tarjoten.
— 20 Items per Page
Showing 1 - 20 of 26 results.