Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa evästeistä saat tietosuojalausunnostamme.

Web-sisällön esitys

Verkon keskitetyt ydinpalvelut

Sovelluksesi pelittävät ja pysyvät ajan tasalla.

Yhteiskunnan toimintojen ja yritysten liiketoiminnan digitalisoituessa sovellukset ja käyttäjälle näkyvät verkkopalvelut ovat kiistattomasti keskiössä. Samalla vähemmälle huomiolle jäävät verkon ydinpalvelut kuten DNS (Domain Name System) ja DHCP (Dynamic Host Configuration Protocol) sekä IP-osoitteiden hallinta eli IPAM (IP Address Management). Ilman näitä palveluita ei liiketoimintakriittisillä sovelluksilla ole edellytyksiä toimia.

Palvelumme avulla saat keskitetyn näkymän kaikkiin IP-osoiteavaruuden tietoihin, jotka säilyvät ajan tasaisina, kun DNS- ja DHCP-palvelut tuottavat informaatiota IPAM-järjestelmään laitteiden liittyessä verkkoon. DNS- ja DHCP-toiminnot voidaan tuottaa palvelualustaltamme tai ne voidaan integroida palvelumme osaksi olemassa olevaa Microsoftin DNS- tai DHCP-infrastruktuuria.

Tuotamme nämä keskitetyt verkon ydintoiminnot joko omasta pilvestämme tai organisaatiosi tiloissa. Rakennamme toimivat, turvalliset, korkean käytettävyyden DNS, DHCP ja IPAM -palvelut halutussa laajuudessa. Tarpeestasi riippuen voimme räätälöidä kokonaisuuden, joka koostuu kaikista tai osasta mainittuja komponentteja. Palveluidesi operoinnista vastaa Suomessa sijaitseva palvelukeskuksemme 24/7 vuoden jokaisena päivänä.