Login to your account

Username *
Password *

SD-WAN

Yhdistä toimipisteesi sekä palvelusi konesaleissa ja julkisessa pilvessä joustavasti ja tehokkaasti.

 • Hyötysi:

  • Ympäristösi näkyvyys ja hallinta yhdestä pisteestä
  • Toimipisteidesi nopea liittäminen osaksi yrityksesi verkkoa
  • Sovellustesi saatavuus riippumatta niiden sijainnista
  • Liikenteesi salaus ja verkkosi segmentointi
  • Joustavuutta ja ketteryyttä viemällä hallinta ja kontrolli laitteilta keskitetylle kontrollerille
  • Saatavissa kokonaispalveluna, erillisenä hankintana tai räätälöitynä tarpeisiisi

   

  Pyydä tarjous tai lisätietoja

  Suunnitellaan yhdessä sopiva ratkaisu tarpeisiisi.

  OTA YHTEYTTÄ

Yhdistä toimipisteesi sekä palvelusi konesaleissa ja julkisessa pilvessä joustavasti ja tehokkaasti


Mikä on SD-WAN

Software Defined WAN (SD-WAN) tarkoittaa ohjelmisto-ohjattua eli keskitetyllä kontrollerilla ohjattua toimipisteet yhdistävää verkotusratkaisua. SD-WAN:in avulla yhdistämme toimipisteesi ja sovelluksesi joustavasti, automatisoidusti ja tehokkaasti. Meillä on pitkä kokemus SD-WAN -ratkaisuista, myös globaalissa kokoluokassa ja usealla eri teknologialla.

Sovellukset keskeisessä asemassa

SD-WAN -ratkaisussa sovellukset ovat keskeisessä asemassa. Ratkaisu tunnistaa sovelluksesi, ja saadun näkyvyyden avulla voidaan luoda sovelluskohtaisia politiikkoja riippuen sovelluksesi vaatimuksista. Tyypillisiä kysymyksiä ovat: Missä sovellus sijaitsee? Miten paljon latenssia sovellus sietää? Minkä päätelaitteiden ja palvelimien välillä sovellus liikennöi?

Verkon tietoturvaa voidaan parantaa segmentoinnin avulla. Esimerkiksi yrityksen IoT-laitteiden tietoturva saattaa olla heikolla tasolla ja halutaan että ne eivät ole yhteydessä yrityksen muiden päätelaitteiden kanssa. Segmentoinnilla verkot voidaan loogisesti erottaa toisistaan.

Useisiin käyttötapauksiin

Ratkaisumme on globaali ja se sopii useisiin eri käyttötapauksiin. Sovelluksesi voivat sijaita perinteisissä konesaleissa, julkipilvissä, SaaS pilvissä tai kaikissa näissä samanaikaisesti. Uusi toimipisteesi voidaan liittää yrityksesi verkkoon nopeasti ja tietoturvallisesti. 

Voimme toimittaa sopivan ratkaisun kaikkiin toimitiloihisi, oli kyse sitten pienestä myyntikonttorista tai kriittisestä tehdasympäristöstä.

SD-WAN -verkko palveluna

Teknologian toimittamisen ja toteuttamisen lisäksi voimme huolehtia verkkosi operoinnista koko sen elinkaaren ajan. Toteutamme palvelutuotannon Smart Hallintapalveluiden avulla, ja kehitämme verkkoasi toivottuun suuntaan yhdessä kanssasi.

Kotimainen palvelutuotantomme toimii 24/7 ja operoimme verkkoympäristöjäsi ITILv3:n parhaiden käytäntöjen mukaisesti.

Parhaat arkkitehtuurit

Perinteisten ratkaisujen haasteena on pysyä kehityksen mukana, koska sovellusten vaatimustaso verkolle kasvaa. Lisäksi perinteiset ratkaisut ovat usein haastavia operoida.

Ratkaisussa hyödynnämme markkinoiden johtavaa Cisco SD-WAN -teknologiaa. Sertifioidut asiantuntijamme suunnittelevat sinulle arkkitehtuurin, jossa keskeisiä asioita ovat tarpeesi, tietoturva, automaatio ja sovellusten saavutettavuus. Tavoitteina ovat tuotannon tehokkuus, liiketoiminnan jatkuvuuden turvaaminen ja ketteryys liiketoiminnan tarpeiden muuttuessa.

 

 

SOITA MEILLE

Vaihteemme vastaa ma-pe klo 8-16

+358 20 401 

Puhelun hinta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min. Ulkomailta soitettaessa ko. ulkomaanpuhelumaksu.

LÄHETÄ VIESTI

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Täytä tietosi ja otamme sinuun yhteyttä!

LAITA MEILI

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Laita meille meiliä ja palaamme asiaan!