Login to your account

Username *
Password *

Lähiverkot (LAN, WLAN)

Rakennamme tarpeidesi mukaisen langallisen ja/tai langattoman verkkoratkaisun, joka on moderni, aikaa kestävä, kustannustehokas, ja skaalautuva – myös tulevaisuuden tarpeitasi varten.

 

 • Hyötysi:

  • Saatavissa vakiopalveluna tai asiakaskohtaisena ratkaisuna, tai näiden yhdistelmänä
  • Saat kaikki palvelut "yhdeltä luukulta"
  • Tietoturvallinen ja aikaa kestävä ratkaisu on kustannustehokas
  • Modernit Software Defined -verkot päästä päähän mahdollistavat skaalautuvuuden ja joustavuuden myös liiketoimintasi digitalisoituessa.


  Pyydä tarjous tai lisätietoja

  Suunnitellaan yhdessä sopiva ratkaisu tarpeisiisi.

  OTA YHTEYTTÄ

Verkkoratkaisut kaikkiin tarpeisiisi

Toimitamme sopivat verkkoratkaisut kaikkiin toimitiloihisi, oli kyse sitten toimistosta tai tehtaan tuotantoympäristöstä. Sertifioidut asiantuntijamme suunnittelevat sinulle verkkoratkaisun, joka on nykyaikainen ja vastaa liiketoiminnan tarpeita. Toimimme markkinoiden johtavien teknologiavalmistajien tuotteiden jälleenmyyjänä, ja tarjoamme konsultointia ja tukipalveluita verkkoteknologiasi elinkaaren kaikkiin vaiheisiin. 

Verkko palveluna

Teknologian toimittamisen ja verkkoratkaisujen toteuttamisen lisäksi huolehdimme verkkosi operoinnista koko sen elinkaaren ajan. Voimme ottaa haltuun olemassa olevan verkkoratkaisusi nykytilassaan ja käynnistää palvelutuotannon Smart Hallintapalveluiden avulla. Tämän jälkeen kehitämme verkkoa toivottuun suuntaan yhdessä kanssasi.

Räätälöidyn verkkoratkaisun lisäksi tarjoamme vakiomuotoisia kokonaispalveluita, kuten esimerkiksi Cloud Based Networking -palvelua

Kotimainen palvelutuotantomme toimii 24/7 ja operoimme verkkoympäristöjäsi ITILv3:n parhaiden käytäntöjen mukaisesti.

Parhaat arkkitehtuurit

Hyödynnämme markkinoiden parhaita ja uusimpia johtavien teknologiatoimittajien verkkoarkkitehtuureja kuten Cisco Digital Network Architecture, Cisco Meraki ja Aruba Mobile First. Keskiössä ovat kokonaisarkkitehtuurit, joissa kokonaisuus on enemmän kuin osiensa summa. Keskeisiä asioita ovat automaatio ja keskitetty hallinta. Tavoitteenamme on varmistaa tuotannon tehokkuus, liiketoimintasi jatkuvuuden turvaaminen ja ketteryys liiketoimintasi tarpeiden muuttuessa.

Autentikointi ja automatisointi

Osana tarjoamaamme ovat Cisco Identity Services Engine ja Aruba Clearpass, joiden avulla tunnistetaan käyttäjäsi ja päätelaitteesi, sekä huolehditaan tietoturvapolitiikkasi toteutumisesta verkon pääsynhallinnan osalta. Nämä teknologiat mahdollistavat hienojakoisen politiikkaohjatun identiteettiin perustuvan pääsynhallinnan, jossa kontekstista riippuen käyttäjälle tai päätelaitteelle myönnetään juuri oikeanlainen pääsyvaltuutus verkon resursseihin. Samalla verkon reuna automatisoidaan autentikointipalvelimien ohjatessa reunakytkinten ja langattoman verkon konfiguraatiota verkkoon liittyvien päätelaitteiden identiteetin mukaisesti.

Verkon ydinpalvelut

Langattomien verkkojen, kytkinverkkojen ja autentikointipalveluiden lisäksi voimme osana kokonaisuutta toimittaa myös muita verkon ydinpalveluita kuten DNS ja DHCP, joiden toiminnasta loppukäyttäjän kokemus on riippuvainen.  

 

 

SOITA MEILLE

Vaihteemme vastaa ma-pe klo 8-16

+358 20 401 

Puhelun hinta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min. Ulkomailta soitettaessa ko. ulkomaanpuhelumaksu.

LÄHETÄ VIESTI

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Täytä tietosi ja otamme sinuun yhteyttä!

LAITA MEILI

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Laita meille meiliä ja palaamme asiaan!