Login to your account

Username *
Password *

Valvontapalvelut

Tarjoamme kokonaisvaltaisen joukon edistyksellisiä monitorointipalveluita, joilla saat reaaliaikaisen tilannekuvan yrityksesi liiketoimintakriittisten IT-palveluiden suorituskyvystä, käyttöasteesta ja toiminnasta.

 • Hyötysi:

  • Ympäristösi häiriöiden havaitseminen ja rajaaminen nopeutuu
  • Väärien eskalointien ja syyttelyjen määrä monitoimittajaympäristössä vähenee
  • Häiriö- ja kapasiteetinhallinta on ennakoitavissa
  • Saat yhteisen tilannekuvan liiketoiminnalle ja IT-ekosysteemille
  • Asiakkaidesi ja loppukäyttäjiesi tyytyväisyys paranee


  Pyydä tarjous tai lisätietoja

  Suunnitellaan yhdessä sopiva ratkaisu tarpeisiisi.

  OTA YHTEYTTÄ

Monitoroinnilla yhteinen tilannekuva liiketoiminnalle ja IT-ekosysteemille

Tämän päivän liiketoimintakriittisten IT-ympäristöjen kattava valvonta edellyttää monesti useamman monitorointitavan yhtäaikaista hyödyntämistä. Meiltä saat kokonaisvaltaisen joukon edistyksellisiä monitorointipalveluita, joilla saat reaaliaikaisen tilannekuvan yrityksesi liiketoimintakriittisten IT-palveluiden suorituskyvystä, käyttöasteesta ja toiminnasta. Monitorointipalvelut on jaettu neljään pääluokkaan toteutustavan ja hyödyntämisalueen mukaan.

Monitorointipalvelumme ovat liitettävissä osaksi omia palveluhallintaprosessejasi tai esimerkiksi Smart hallintapalveluratkaisua, jolloin Telia Cygaten palvelukeskus hyödyntää monitoroinnin tuottamaa näkyvyyttä palveluiden hallintaprosesseissa. 

IT-infrastruktuurin monitorointi

IT-infrastruktuurin monitorointi tarjoaa näkyvyyden yrityksesi verkon ja konesalin laitteiden tilaan ja resurssien käyttöasteisiin. Se toimii monesti verkonvalvonnan perustana tuottamalla häiriön- ja ongelmanhallintaprosesseille hälytyksiä laitteissa ja verkkoyhteyksissä havaituista poikkeamista.

Verkkoliikenteen monitorointi

Verkkoliikenteen monitoroinnissa seurataan todellista yrityksesi verkkoyhteyksissä kulkevaa liikennettä. Se mahdollistaa päästä päähän -näkyvyyden toimipaikkojesi ja konesaliesi/pilvipalveluidesi välisten liikennevirtojen kapasiteettiasteisiin ja suorituskykyyn. Verkon liikenteen monitorointi palvelee erityisesti kapasiteetinhallintaprosessin ja kriittisten ympäristöjen verkonvalvonnan operatiivisia tarpeita. 

Sovellusvalvonta, APM

Digitalisaation myötä yrityksen erilaisista Internetissä asiakkailleen tarjoamista palvelu- ja asiointikanavista on muodostunut elintärkeä peruspilari koko yrityksen liiketoiminnalle. Näiden palveluiden odotetaan toimivan 24/7 ilman palvelukatkoja ja hidasteluita. Sovellusmonitorointi (Application Performance Monitoring, APM) mahdollistaa sovellustransaktioidesi päästä päähän -monitoroinnin konesalissa/pilvessä tuoden esille häiriöt sovellusten toiminnassa. Monitorointi palvelee sekä IT:si että liiketoimintasi tarpeita.

Loppukäyttäjäkokemuksen monitorointi

Loppukäyttäjäkokemuksen (End-User Experience, EUE) monitoroinnilla nähdään miten palvelut aidosti toimivat päästä päähän -käyttäjien näkökulmasta katsottuna. EUE-monitorointi tarjoaa ylimmän tason tilannekuvan yrityksesi digitaalisten palveluiden ja IT-ympäristön tilasta. Se palvelee muun muassa häiriöhallinta-, ennakoiva ongelmanhallinta-, muutoshallinta- ja laadunhallintaprosessin tarpeita.

 

 

SOITA MEILLE

Vaihteemme vastaa ma-pe klo 8-16

+358 20 401 

Puhelun hinta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min. Ulkomailta soitettaessa ko. ulkomaanpuhelumaksu.

LÄHETÄ VIESTI

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Täytä tietosi ja otamme sinuun yhteyttä!

LAITA MEILI

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Laita meille meiliä ja palaamme asiaan!