Login to your account

Username *
Password *

Valvonta- ja hallintapalvelut

Autamme sinua turvaamaan liiketoimintakriittisten

IT-ympäristöjesi jatkuvuuden.

Varmaa häiriö- ja tietoturva­hallintaa 24/7, 365 päivää vuodessa

Digitalisaation myötä IT-palvelujen rooli on yhä enemmän liiketoimintasi keskiössä. Liiketoimintasi jatkuvuus on riippuvainen IT-palveluista. Tällöin myös IT-palveluiden jatkuvuuteen tulee kiinnittää erityistä huomioita. 

Erilaisista sovelluksista, verkoista, palvelimista ja päätelaitteista koostuvien päästä päähän -IT-palveluketjujen tulee toimia mahdollisimman häiriöttä ilman palvelukatkoja ja pitkiä viiveitä, jotta palvelusi ja tuotantosi toimivat ja työtehtäväsi hoituvat. 

Me Telia Cygatella huolehdimme palveluidesi häiriö- ja tietoturvahallinnasta ja tarjoamme yhteisen tilannekuvan liiketoiminnallesi ja IT-ekosysteemillesi.


Monitorointi päästä päähän  

Valvontaratkaisumme pystyvät kattamaan palveluketjujesi monitoroinnin päästä päähän työasemista ja verkoista lähtien aina sovelluksiin ja loppukäyttäjäkokemukseen asti.


24/7 kotimainen valvonta

Kotimainen palvelukeskuksemme voi reagoida 24/7 monitoroinnin tuottamiin hälytyksiin ja eskaloida niitä oikeille tahoille tai aloittaa häiriöiden selvittämisen ja vikojen korjaamisen.


Digitaalisen liiketoiminnan jatkuvuuden hallinta

Huolehdimme palveluidesi häiriö- ja tietoturvahallinnasta ja tarjoamme yhteisen tilannekuvan liiketoiminnallesi ja IT-ekosysteemillesi. 


Räätälöitävyys

Pystymme integroitumaan IT-ekosysteemiisi ja toimimaan osana monitoimittajaympäristöä tai ottamaan kokonaisvaltaisemman vastuun esimerkiksi verkkotason palveluintegraattorina.

Valvontapalvelut

Tarjoamme kokonaisvaltaisen joukon edistyksellisiä monitorointipalveluita, joilla saat reaaliaikaisen tilannekuvan yrityksesi liiketoimintakriittisten IT-palveluiden suorituskyvystä, käyttöasteesta ja toiminnasta.

Lue lisää

Smart Hallintapalvelut

Looginen ja helppo palvelukokonaisuus IT-infrastruktuurisi valvomiseen, vikatilanteistasi toipumiseen ja muutostesi hallittuun toteuttamiseen.

Lue lisää

SOITA MEILLE

Vaihteemme vastaa ma-pe klo 8-16

+358 20 401 

Puhelun hinta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min. Ulkomailta soitettaessa ko. ulkomaanpuhelumaksu.

LÄHETÄ VIESTI

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Täytä tietosi ja otamme sinuun yhteyttä!

LAITA MEILI

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Laita meille meiliä ja palaamme asiaan!