Login to your account

Username *
Password *

Telia Cygate saavutti Palo Alto Networksin Certified Professional Services Partner (CPSP) -kumppanuuden

20.5.2021

Kumppanuuden myöntäminen on osoitus Telia Cygaten poikkeuksellisen korkeasta ammattitaidosta ja jatkuvasta panostamisesta henkilöstön osaamisen kehittämiseen.

Certified Professional Services Partner (CPSP) -kumppanuuden myötä Telia Cygate pystyy tarjoamaan asiakkailleen entistä kattavammin Palo Alto Networksin sertifioituja tietoturvan asennus-, käyttöönotto-, optimointi-, ylläpito- ja tukipalveluita. 

Telia Cygate on Palo Alto Networksin pitkäaikainen kumppani. Telia Cygate saavutti ensimmäisenä Suomessa Palo Alto Networksin korkeimman mahdollisen kumppanuustason, Diamond Innovatorin, vuonna 2016, ja on säilyttänyt kyseisen kumppanuustason siitä lähtien. Vahvasta kumppanuudesta kertovat myös viime vuonna Palo Alto Networksin Telia Cygatelle osoittamat Partner of the Year in Finland ja Managed Services Partner of the Year in Northern Europe -palkinnot.

Palo Alto Networks tarjoaa moderneja tuotteita ja ratkaisuita tietoturvan suojaukseen, poikkeamakäsittelyyn ja vastatoimenpiteisiin. Erittäin laajan ja monipuolisen tarjonnan avulla pystytään toteuttamaan asiakkaille hyvin moniulotteisia tietoturvaprojekteja kokonaisratkaisuna. Palo Alto Networksin pilvipohjainen tekoälyä hyödyntävä arkkitehtuuri varmistaa, että kaikki erilaiset tietoturvaratkaisut kytkeytyvät saumattomasti yhteen luoden asiakkaille näkyvyyden organisaation tietoturvan tilaan, uhkiin ja tietovirtoihin niin paikallisesti kuin julkipilvessä.

”Asiakkaidemme digitalisoituvan liiketoiminnan tarpeiden ymmärtäminen ja sitä tukevan verkko- ja tietoturvainfrastruktuurin ja -palvelujen tarjoaminen ovat kriittisiä menestystekijöitä tänä päivänä. Telia Cygaten panostus tähän osaamiseen on vahva positiivinen signaali asiakkaillemme siitä, että he ovat osaavissa käsissä. Näin parhaimmillaan oikein rakennettu tietoturva mahdollistaa uusien innovatiivisten liiketoimintamallien turvallisen käyttöönoton”, kommentoi Palo Alto Networksin Suomen kanavamyynnistä vastaava Juha Launonen.

”Telia Cygaten huippuosaajien ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme niin vaativia tietoturvan kehitys- ja käyttöönottoprojekteja kuin myös tietoturvan ratkaisuja kokonaispalveluna. CPSP-kumppanuus Palo Alto Networksin kanssa tuo Telia Cygatelle merkittävää etua osaamisen jatkuvaan kehittämiseen ja lisää näkyvyyttä asiantuntijapalveluistamme”, kertoo Telia Cygaten tietoturvapalveluista vastaava Sami Ropponen

 

 

SOITA MEILLE

Vaihteemme vastaa ma-pe klo 8-16

+358 20 401 

Puhelun hinta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min. Ulkomailta soitettaessa ko. ulkomaanpuhelumaksu.

LÄHETÄ VIESTI

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Täytä tietosi ja otamme sinuun yhteyttä!

LAITA MEILI

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Laita meille meiliä ja palaamme asiaan!