Login to your account

Username *
Password *

Telia Cygate on HPE Aruba Managed Service Provider -kumppani

14.12.2020

Aruba Managed Services Provider (MSP) -kumppanuuden myötä kyvykkyytemme tarjota Aruban teknologiaan perustuvia innovatiivisia ”Network-as-a-service” -ratkaisuja kasvaa entisestään.

Pitkäaikaisena HPE Aruba -kumppanina Telia Cygate on toteuttanut verkkoratkaisuja- ja palveluita asiakkailleen Aruba-teknologialla menestyksellisesti jo vuosien ajan. ”Aruba Managed Services Provider (MSP) -kumppanuuden myötä kyvykkyytemme tarjota Aruban teknologiaan perustuvia innovatiivisia ”Network-as-a-service” -ratkaisuja kasvaa entisestään”, iloitsee Telia Cygaten HPE-kumppanivastaava Sanna Lahtinen.

Aruba Managed Network Services -ratkaisujen keskiössä on innovatiivisia hallintaratkaisuja ja tekoälyä hyödyntävä Aruba Edge Service Platform (ESP) -verkon älykäs palveluarkkitehtuuri. ESP- palveluarkkitehtuuri tuo tekoälyyn ja koneoppimiseen pohjautuvaa automaatio- ja ennakointikykyä, korkean luokan käytettävyyttä sekä tietoturvaa yhtenäisen verkkoinfrastruktuurin alustamana, luoden parhaan mahdollisen loppukäyttäjäkokemuksen. ”Telia Cygaten Aruba MSP-kumppanuus takaa loppuasiakkaille palveluntarjoajan korkean osaamisen tason sekä aina parhaat tuotteet ja hallintatyökalut”, kertoo HPE Aruban kumppanivastaava Joakim Klinckowström.

”Hyödyntämällä ESP:n keskeisiä kyvykkyyksiä Telia Cygatella on entistä paremmat valmiudet nopeasti kehittää ja tuottaa palveluita asiakkaidemme erityistarpeisiin ja tulevaisuuden käyttötarkoituksiin”, toteaa Telia Cygaten verkkopalveluiden Business Manager Tero Piuva. Aruba-infrastruktuurin verkkotoimintojen yhtenäistämisen mahdollistavalla hallinta- ja valvontaratkaisulla (Central) saadaan kokonaisvaltaista skaalautuvutta ja resilienssiä kriittisiin ympäristöihin. Ennakointia ja automatisointia lisäävät toiminteet mahdollistavat ongelmatilanteiden havainnoin, selvittämisen ja korjaamisen entistä nopeammin, jopa ennen kuin se vaikuttaa loppukäyttäjiin. Ratkaisuun sisäänrakennettu tietoturva, roolipohjainen pääsynhallinta ja toimintapolitiikat, antavat valmiudet nykyaikaisten tietoturvariskien mitigointiin mahdollistaen samalla digitalisaation tuomien tehokkaampien työtapojen hyödyntämisen.

 

Telia Cygate on arvostettu ICT-ratkaisujen ja -palvelujen tarjoaja ja merkittävä osa Teliaa. Toteutamme vaativia asiakasratkaisuja tietoturvan, tietoverkkojen, ohjelmistojen, lohkoketjun, identiteetinhallinnan, sekä konesali- ja pilvipalveluiden parissa. Korkea tietoturva on kaiken perusta. Turvaamme ja varmistamme asiakkaidemme toiminnan jatkuvuuden ja ketterän kehityksen yli 400 huippuasiantuntijan, liki 600 IT-alan sertifikaatin ja 24/7-operaatioiden voimin. www.teliacygate.fi

Aruba a Hewlett Packard Enterprise Company on johtava seuraavan sukupolven verkkoratkaisujen valmistaja. Aruban teknologia on saanut laajaa tunnustusta markkinoita seuraavilta tutkimus- ja  konsultointitoimijoilta, kuten Gartner, IDC sekä Forrester. Aruba on ollut Gartnerin verkkoteknologiatoimittaja vertailussa jo 15. vuoden ajan markkinajohtajana. Aruba on alunperin perustettu vuonna 2002 ja liittynyt osaksi Hewlett Packard Enterpriseä vuonna 2015. Aruballa on henkilöstöä globaalisti yli 7000 ja Aruban pääkonttori on Santa Clarassa, Kaliforniassa. Lisää tietoa Arubasta:  www.arubanetworks.com 

 

SOITA MEILLE

Vaihteemme vastaa ma-pe klo 8-16

+358 20 401 

Puhelun hinta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min. Ulkomailta soitettaessa ko. ulkomaanpuhelumaksu.

LÄHETÄ VIESTI

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Täytä tietosi ja otamme sinuun yhteyttä!

LAITA MEILI

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Laita meille meiliä ja palaamme asiaan!