Login to your account

Username *
Password *

TELIA CYGATE ON NYT FORTINETIN MANAGED SECURITY SERVICES PROVIDER (MSSP) -KUMPPANI

22.6.2021

Kumppanuuden myötä Telia Cygate voi tarjota uudenlaisia yritysverkkoratkaisuja, joihin tietoturva on sisäänrakennettu.

Telia Cygatella on pitkä ja laaja asiantuntemus yritysten tietoverkko- ja tietoturvapalveluiden suunnittelusta, toteutuksesta ja jatkuvasta hallinnasta. Saavutetun MSSP-kumppanuuden myötä Telia Cygate voi tarjota asiakkaille uudenlaisia Fortinetin teknologiaan pohjautuvia yritysverkkoratkaisuja, joihin tietoturva on sisäänrakennettu. Fortinet MSSP -kumppanuus on hyvä osoitus Telia Cygaten sitoutumisesta palvelutarjontansa jatkuvaan kehittämiseen. 

”Fortinetin kanssa saavutettu MSSP-kumppanuus mahdollistaa uudenlaisen kokonaisinfrastruktuuriin pohjautuvan tietoturvallisen verkkoratkaisun, jossa yhdistyvät niin perinteinen verkottaminen kuin tietoturva. Keskitetty hallinta takaa kokonaisuuden helpon hallittavuuden ja ylläpidon”, toteaa Telia Cygaten tietoturvapalveluista vastaava Sami Ropponen.

”Fortinetin Security Fabric -arkkitehtuuri ja integroitavuus kolmannen osapuolen tuotteisiin tuo lisää joustavuutta niin erilaisten arkkitehtonisten kuin asiakasvaatimusten täyttämiseen. Keskitetty hallinta kattavalla automaatio- ja orkestrointituella lisää operatiivista tehokkuutta ja luo lisäarvoa asiakkaillemme", perustelee Telia Cygate verkkopalveluista vastaava Tero Piuva.

”Telia Cygate tunnetaan asiakkaidemme keskuudessa asiantuntemuksestaan ja osaamisestaan. On hienoa saada Telia Cygate Fortinetin MSSP-kumppaniksi. Yhteistyössä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistä parempia palveluratkaisuja”, toteaa Jaro Pietikäinen, Fortinetin myyntijohtaja. 

 

Telia Cygate on arvostettu ICT-ratkaisujen ja -palvelujen tarjoaja ja merkittävä osa Teliaa. Toteutamme vaativia asiakasratkaisuja tietoturvan, tietoverkkojen, ohjelmistojen, lohkoketjun, sekä konesali- ja pilvipalveluiden parissa. Korkea tietoturva on kaiken perusta. Turvaamme ja varmistamme asiakkaidemme toiminnan jatkuvuuden ja ketterän kehityksen yli 400 huippuasiantuntijan, liki 600 IT-alan sertifikaatin ja 24/7-operaatioiden voimin. www.teliacygate.fi

Fortinet turvaa maailman suurimmat yritykset, palveluntarjoajat ja julkishallinnon organisaatiot. Fortinetin Security Fabric -arkkitehtuuri tarjoaa tietoturvaa kriittisimpien turvallisuushaasteiden ratkaisemiseksi, olipa kyseessä verkko-, sovellus-, pilvi- tai mobiiliympäristö. Yli 500 000 asiakasta ympäri maailmaa luottaa Fortinetiin suojellakseen liiketoimintaansa. www.fortinet.com

 

 

SOITA MEILLE

Vaihteemme vastaa ma-pe klo 8-16

+358 20 401 

Puhelun hinta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min. Ulkomailta soitettaessa ko. ulkomaanpuhelumaksu.

LÄHETÄ VIESTI

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Täytä tietosi ja otamme sinuun yhteyttä!

LAITA MEILI

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Laita meille meiliä ja palaamme asiaan!