Login to your account

Username *
Password *

MUUTOKSIA TELIA CYGATEN JOHDOSSA

11.6.2020

Pasi Mehtonen siirtyy Telia Finlandin strategiajohtajaksi – Matti Eloholmasta Telia Cygaten uusi toimitusjohtaja

Telia Cygaten toimitusjohtaja Pasi Mehtonen on nimetty Telia Finlandin uudeksi strategiajohtajaksi. Mehtonen on aiemmin työskennellyt myös Telian Wholesale-liiketoiminnasta vastaavana johtajana.

”Pasi Mehtonen on luotsannut menestyksekkäästi useita liiketoimintojamme. Hänellä on laaja kokemus toimialan kehityksestä ja vahva näkemys tulevaisuuden suunnasta. Sen avulla vauhditamme strategiamme mukaista matkaa johtavaksi ICT- ja mediataloksi Suomessa”, Telia Finlandin toimitusjohtaja Heli Partanen sanoo.

”Telian muutos perinteisestä operaattorista pohjoismaiseksi mediataloksi ja kattavaksi ICT-palveluiden tarjoajaksi kiihtyy. Samalla markkina on erittäin kilpailtu. Innostuneena haastan sekä itseäni että kollegoitani tässä uudessa roolissa”, Pasi Mehtonen sanoo.

Telia Cygate Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty Matti Eloholma. Hän on työskennellyt Telialla vuodesta 2010, viimeksi Telia Finlandin yritysliiketoiminnan verkottamis- ja viestintäpalveluista vastaavana johtajana.

”Yrityksille ja julkishallinnolle tarjottavien tietoturvallisten, huippuasiantuntijuuteen perustuvien ICT-palveluiden merkitys on jatkuvassa kasvussa. Telia Cygate on Suomen suurimpia ja menestyneimpiä yrityksiä tällä saralla ja tätä kehityssuuntaa haluan jatkaa ja vahvistaa yhdessä Telia Cygaten huippuasiantuntijoiden ja asiakkaiden kanssa”, Matti Eloholma kertoo.

”Matti Eloholmalla on vahvat johtamistaidot, joita tarvitaan tässä tiukassa markkinatilanteessa. Hänellä on myös laaja kokemus erilaisista liiketoiminnoista ja asiakkaidemme tarpeiden syvällisestä ymmärryksestä”, Heli Partanen jatkaa.

Nimitykset astuvat voimaan 1.8.2020.

 

Lisätiedot:
Telian viestintä   
02040 54000
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Vasemmalta: Pasi Mehtonen, Matti Eloholma

 

SOITA MEILLE

Vaihteemme vastaa ma-pe klo 8-16

+358 20 401 

Puhelun hinta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min. Ulkomailta soitettaessa ko. ulkomaanpuhelumaksu.

LÄHETÄ VIESTI

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Täytä tietosi ja otamme sinuun yhteyttä!

LAITA MEILI

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Laita meille meiliä ja palaamme asiaan!