Login to your account

Username *
Password *

Lähes 300 opiskelijaa haki kesätöihin Telia Cygatelle

18.5.2021

Palkkasimme tänä vuonna Telia Cygatelle kesätöihin toistakymmentä ICT-alan opiskelijaa. Lähes 300 hakijan joukosta meille valikoituivat kesätyöntekijöiksi teknisiltä valmiuksiltaan ja oppimiskyvyiltään parhaiten toimintaympäristöömme soveltuvat henkilöt.

Perehdytämme Telia Cygatella kaikki kesätyöntekijät tehtäviinsä perusteellisesti, jotta he saavat valmiudet työskennellä asiantuntijoina vaativissa ja laajoissa asiakasympäristöissä. Tyypillisiä tehtäviä ovat asiakkaidemme tietoliikenne- ja verkkoympäristöjen valvonta ja vianhallinta, sekä palvelupyyntöjen toteutus ja muutoshallinta Service Operations -palvelukeskuksessamme. Työtehtäviä löytyy myös järjestelmätestauksen ja sisäisten IT-tukitehtävien parista.

Palkkaamamme kesätyöntekijät ovat tieto- ja viestintätekniikan insinööriopiskelijoita Metropoliasta, JAMK:sta, HAMK:sta, XAMK:sta, LAB:sta ja Centrian AMK:sta eri puolilta Suomea.

Vakuuttava ja motivoitunut työnjälki on paras käyntikortti, joka saattaa myöhemmin johtaa vakituiseen työsuhteeseen yrityksessämme tai muualla Telia konsernissa.

Toivotamme kesurit sydämellisesti tervetulleiksi Telia Cygatelle!  

 

 

 

Tutustu Telia Cygateen työnantajana 

Lue arvoistamme ja tutustu uratarinoihin! 

URASIVUSTOLLE >>

 

 

 

SOITA MEILLE

Vaihteemme vastaa ma-pe klo 8-16

+358 20 401 

Puhelun hinta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min. Ulkomailta soitettaessa ko. ulkomaanpuhelumaksu.

LÄHETÄ VIESTI

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Täytä tietosi ja otamme sinuun yhteyttä!

LAITA MEILI

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Laita meille meiliä ja palaamme asiaan!