Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa evästeistä saat tietosuojalausunnostamme.

Web-sisällön esitys

Tietotekniikan ulkoistuspalvelut

Haluatko nukkua yösi paremmin?

Nykyaikainen liiketoiminta pyörii 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemän päivää viikossa. Verkko ei nuku, mutta se vaatii huolenpitoa ja asiantuntemusta. Kohdista ydinosaamisesi oikein ja anna meidän ottaa kokonaisvastuu perustietotekniikastasi. Kun tuloksenteko ei salli katkoja, mutta vaatii kokonaistietoturvan vahvaa ymmärrystä, me olemme oikea kumppanisi.

Kunkin asiakkaan tarpeet ovat yksilöllisiä. Me olemme mahdollistaja, ja olemme varmoja, että pystymme tarjoamaan organisaationne perustietotekniikkapalveluille laadukkaan kodin. Me varmistamme laadukkaan kokonaispalvelun. Panostamme vahvasti uuden sukupolven automatisoituihin palveluympäristöihin, jotka ovat kehittyviä ja ketteriä – sellaisia, jotka muuntuvat tarpeidesi mukaan. Vuoden 2017 kuluessa ulkoistuspalvelumallimme laajenee vahvasti julkisen pilven suuntaan ja mahdollistaa entistä monipuolisempien palvelukokokonaisuuksien rakentamisen ja palvelutuotannon.

Modulaarinen palvelutuotantomme toimii ITIL v.3 -viitekehyksen mukaisesti. Meiltä löydät kattavat hallinta- ja valvontapalvelut, tilannekuvapalvelut, ITOC- ja SOC-palvelut sekä kokonaispalveluun kuuluvan loppukäyttäjien Service Desk -palvelun SPOC-periaatteella.

Perustietotekniikan ulkoistuspalvelumallimme skaalautuu sopivimmin noin 30 palvelimen ympäristöistä ylöspäin.

Jos ulkoistuspalvelumme kuulostaa kiinnostavalta, ota yhteyttä ja kerromme lisää!