Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa evästeistä saat tietosuojalausunnostamme.

Web-sisällön esitys

Tietoturvaratkaisut ja -ohjelmistot

Sinulle räätälöidyt ratkaisut toimivat it-ympäristösi perustana.

Korkean käytettävyyden tietoturvapalveluiden lisäksi voimme tuottaa tarpeisiisi ja tiloihisi räätälöityjä tietoturvaratkaisuja, jotka toimivat it-ympäristösi joustavana perustana. Asiantuntijoidemme syvällä ja laajalla osaamisella rakennutat suorituskykyisen ja vikasietoisen korkean käytettävyyden alustan liiketoimintakriittisille sovelluksillesi myös omiin tiloihisi. Verkko- ja tietoturvaosaajamme tukevat sinua parhaiden teknologiavalintojen, arkkitehtuurisuunnittelun, toteutuksen ja käyttöönoton kanssa. Ympäristön elinkaaren aikaista tukea saat meiltä niin asiantuntijuuden kuin laitetukipalveluidenkin muodossa – tarvittaessa aina operatiivisiin prosesseihin asti.

Tuottamamme tietoturva-, verkko- ja konesaliratkaisut ovat laajennettavissa aina yksittäisistä yksinkertaisista ratkaisuista laajoihin, järjestelmällisesti (24/7/365) hallittuihin ja valvottuihin kokonaisuuksiin.

Tuotteet

Pitkäaikainen ja tiivis yhteistyö johtavien teknologiavalmistajien kanssa antaa meille mahdollisuuden tarjota optimaalisimmat ratkaisut ja tuotteet organisaatiollesi ja loppukäyttäjillenne.

Asiantuntijapalvelut tukevat teknologia- ja liiketoimintahaasteissasi

Asiantuntijapalvelumme auttavat strategiaasi tukevien tietoteknisten ratkaisujen määrittelyssä, suunnittelussa, toteutuksessa ja käyttöönotossa. Huomioimme lähtötilanteesi sekä yhdessä määritellyn tavoitetilasi ja suunnittelemme tarpeisiisi soveltuvan kehityspolun it-ympäristösi mukauttamisesta digitalisoituvan liiketoiminnan asettamiin uudenlaisiin tarpeisiin.

Pitkäjänteinen toiminta erilaisten asiakasorganisaatioiden ja tekniikoiden parissa on tehnyt meistä luotetun ja vahvan osaajan, joka hyödyntää tietoturvan ja tietoverkkojen sekä konesali- ja pilviteknologioiden parhaita mahdollisuuksia.