Login to your account

Username *
Password *

Päätelaitesuojaus

Suojaa laitteesi tunnetuilta ja tuntemattomilta uhkilta.

 • Hyötysi:

  • Käytämme alan johtavien valmistajien moderneinta teknologiaa
  • Suojaamme työasemasi, palvelimesi ja mobiilipäätelaitteesi
  • Saat suojaa paikallisesti tai pilvessä
  • Laaja reaaliaikainen uhkatieto käytettävissä
  • Integroituu osaksi tietoturvan kokonaisratkaisua
  • Saatavissa kokonaispalveluna 

   

  PYYDÄ TARJOUS TAI LISÄTIETOJA

  Suunnitellaan yhdessä sopiva ratkaisu tarpeisiisi.

  OTA YHTEYTTÄ

Päätelaitteiden suojaaminen

Valtaosa tietoturvarikkomuksista saa alkunsa päätelaitteista. Työasemien, palvelinten ja mobiililaitteiden suojaaminen on kriittinen osa tietoturvallisuutta. Liikkuvan työn myötä päätelaitteita käytetään usein suojaamattomissa julkisissa verkoissa esimerkiksi lentokentillä. Päätelaitteiden suojauksessa luotetaan usein laitevalmistajan tai käyttöjärjestelmätoimittajan omiin suojausmenetelmiin tai kolmannen osapuolen antivirusohjelmistoihin. Kaikki edellä mainitut kontrollit lisäävät päätelaitteen tietoturvaa, mutta eivät ole yrityskäytössä riittäviä. Tunnettujen uhkien torjuminen kattaa vain noin viidenneksen kaikista uhista. Päätelaitesuojauksen palveluillamme suojaat laitteesi tunnetuilta ja tuntemattomilta uhilta. 

Työasemien ja mobiililaitteiden suojaus

Työasemien ja mobiililaitteiden kehittynyt suojaus torjuu myös tuntemattomat uhat. Modernit suojausratkaisut sisältävät useita kerroksellisia kontrolleja, joilla erilaisia päätelaitteisiin kohdistuvia uhkia torjutaan. Paikallisen suojauksen lisäksi päätelaitteista kerätään kattavasti lokidataa, joka analysoidaan lähes reaaliaikaisesti pilvessä koneoppimisen ja tekoälyn avulla. Tällöin käytettävissä on laaja ja lähes reaaliaikainen uhkatieto sekä erilaiset sandboxing-ratkaisut, joilla epäilyttäviä tapahtumia voidaan kattavasti ja turvallisesti analysoida.

Meiltä saat palvelut ja ratkaisut työasemien, palvelimien ja mobiililaitteiden suojamiseen. Palvelut liittyvät saumattomasti muihin tietoturvapalveluihimme ja tuottavat muun muassa kattavan näkyvyyden päätelaitteista Telia Cygaten Security Operations Center (SOC) -palvelulle. Asiantuntijamme suunnittelevat päätelaitteiden suojaamisen vastaamaan tarvettasi, ja toteutus tehdään alan johtavien teknologiavalmistajien moderneimmilla tuotteilla. 

Endpoint Detection and Response (EDR)

Kattavaan päätelaitesuojaukseen sisältyy aina uhkiin reagoiminen, vastatoimenpiteet ja palautuminen.  Moderni päätelaitesuojaus sisältää työkalut, joilla uhkiin reagointi voidaan automatisoida. Kehittyneimmät EDR-palvelut kommunikoivat verkon tietoturvalaitteiden kanssa ja pystyvät torjumaan havaittuja uhkia myös verkkotasolla. Telia Cygaten kehittynyt päätelaitesuojaus voidaan tuottaa erillisenä palveluna, mutta suurin hyöty siitä on osana Telia Cygaten SOC -palvelua. Tällöin EDR-palvelun kehittyneiden algoritmien avulla voidaan automatisoida valtaosa herätteiden hallinnasta ja tuottaa tarkempaa ja oikeellisempaa tietoa SOC:n analysoitavaksi. Osa herätteistä voidaan automatisoida, jolloin esimerkiksi saastunut työasema voidaan automaattisesti eristää verkosta ja estää lisävahinkojen syntyminen. Palvelun avulla saat kattavan näkyvyyden yrityksesi päätelaitteisiin ja mahdollistat parhaan mahdollisen suojan myös tuntemattomia uhkia vastaan.

 

SOITA MEILLE

Vaihteemme vastaa ma-pe klo 8-16

+358 20 401 

Puhelun hinta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min. Ulkomailta soitettaessa ko. ulkomaanpuhelumaksu.

LÄHETÄ VIESTI

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Täytä tietosi ja otamme sinuun yhteyttä!

LAITA MEILI

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Laita meille meiliä ja palaamme asiaan!