Login to your account

Username *
Password *

Infran suojaus

Suojaamme verkkosi, yhteytesi ja konesalisi hallitusti

hyödyntäen parasta saatavilla olevaa teknologiaa.

 

 • Hyötysi:

  • Saatavissa kokonaispalveluna tai co-managed -ratkaisuna
  • Näkyvyys verkkotasolle
  • Oma globaali pilvipresenssi kaikilla mantereilla
  • Kyky havaita ja torjua palvelunestohyökkäykset verkkotasolla

   

  PYYDÄ TARJOUS TAI LISÄTIETOJA

  Räätälöidään yhdessä sopiva ratkaisu tarpeisiisi.

  OTA YHTEYTTÄ

Suojaamme verkkosi, yhteytesi ja konesalisi hallitusti hyödyntäen parasta saatavilla olevaa teknologiaa


Valvomme ja hallinnoimme tietoturvalaitteiden ja palveluiden eheyttä ITIL:n parhaiden käytäntöjen mukaisesti ympäri vuorokauden, viikon jokaisena päivänä.

Verkkojen suojaaminen kannattaa toteuttaa ns. kerroksellisina kontrolleina sekä verkon sisällä että sen reunoilla. Perinteisen palomuuritoiminnallisuuden avulla toteutettu suojaus ei riitä moderneja uhkia vastaan, vaan siihen tarvitaan useita yhdenaikaisia kontrolleja estämään haitallinen verkkoliikenne, tunkeutumisyritykset ja tuntemattomat uhat. Verkkojen sisällä suunnittelemme ja toteutamme verkon segmentoinnin ja näkyvyyden verkon liikenteeseen. Verkkojen reunat laajenevat yksityisiin ja julkisiin pilviin, jolloin on tärkeää pystyä suojaamaan verkkoliikenne globaalisti moninaisilla hybridipilviratkaisuilla. Toteutamme verkon suojauksen joustavasti hyödyntäen Telian omaa globaalia pilvi-infraa ja presenssiä jokaisella mantereella, julkisia pilviä kuten Azure, ja AWS- tai teknologiavalmistajien omia pilvipalveluita.  

Hallittu etäkäyttö ja pääsynhallinta

Varmistamme hallitun pääsyn tarvittaviin verkkoihin ja resursseihin tietoturvallisesti Virtual Private Network (VPN) -etäkäyttöratkaisuilla. Suunnittelemme ja toteutamme ratkaisun etäkäytön tarpeen ja käyttäjien määrän mukaisesti joko verkkoportaalin kautta tai Client VPN -ratkaisuna. Etäkäyttöpalvelu täydentyy tukipalveluilla, kuten liitynnällä asiakkaan omaan käyttäjähakemistoon sekä vahvan tunnistautumisen palveluilla. Palvelu mahdollistaa myös julkisen verkon palveluiden (SaaS) pääsynhallinnan käyttäjäystävällisesti ja turvallisesti.

Verkkoliikenteen ja palveluiden saatavuuden varmistaminen

Palvelunestohyökkäyksillä pyritään haittaamaan tai estämään verkon tai verkkopalveluiden normaalia käyttöä. Tyypillisesti hyökkäykset kohdistuvat yrityksen kotisivuun tai yrityksen verkkopalveluihin. Mikäli hyökkäysliikennettä tulee yli verkon kapasiteetin, liittymän ja palveluiden toiminta voi häiriintyä tai estyä jopa kokonaan. Tällöin hyökkäykset voivat vaikuttaa myös päivittäiseen työskentelyyn, etenkin jos hyökkäyksen kohteena olevaa internet-yhteyttä käytetään myös erilaisten pilvipalveluiden hyödyntämiseen.

Tehokkain tapa torjua hajautetut palvelunestohyökkäykset (DDoS, Distributed Denial of Service) on estää ja suodattaa haitallinen hyökkäysliikenne verkkotasolla jo ennen kuin hyökkäys päätyy yritysverkkoon. Tämän vuoksi hyökkäyksien torjunta kannattaakin tehdä operaattorin runkoverkossa.

 

 

SOITA MEILLE

Vaihteemme vastaa ma-pe klo 8-16

+358 20 401 

Puhelun hinta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min. Ulkomailta soitettaessa ko. ulkomaanpuhelumaksu.

LÄHETÄ VIESTI

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Täytä tietosi ja otamme sinuun yhteyttä!

LAITA MEILI

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Laita meille meiliä ja palaamme asiaan!