Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa evästeistä saat tietosuojalausunnostamme.

Web-sisällön esitys

Tietoturvan tilannekuva

Nosta tekninen suojautumiskykysi uudelle tasolle.

Tietoturvan tilannekuvan merkittävä parantaminen ja näkyvyyden muodostaminen voidaan lähes kaikissa organisaatiossa aloittaa kohtuullisen pienillä ja kohdennetuilla toimenpiteillä. Lokienhallintaratkaisut, haavoittuvuusskannaukset, olemassa olevien järjestelmien tuottaman tiedon tehokkaampi ja määrämuotoisempi hyödyntäminen sekä uhkatiedon linkittäminen organisaation liikenne- ja lokitietoihin antavat jo huomattavan paljon informaatiota suojautumisen tasosta ja heikoimmista lenkeistä. Lisäksi kaikkien eniten hyväksikäytettyjen tietoturvaloukkausmenetelmien, kuten sähköpostiliikenteen, erilaisten liitetiedostojen käsittelyn sekä web-liikenteen skannauksilla, politikkaamuutoksilla ja kohdennetuilla suojaustoimenpiteillä, voidaan entisestään kehittää suojausta ja rajata yrityksen uhkapinta-alaa merkittävästi pienemmäksi.

Tietoturvasi tilannekuvan ylläpitämisestä, prosessiohjatusta toiminnasta ja huipputason analysointikyvystä vastaa viimekädessä tietoturvanhallintakeskuksemme, jonka tukemana nostat tietoturvatapahtumiesi hallinnan ja teknisen suojautumiskykysi askel kerrallaan uudelle tehokkuuden tasolle.

Päätelaitteet muodostavat ison osan yrityksen uhkapinta-alasta ja niiden suojaamiseen tarvitaan nykyään uudenlaista lähestymistä perinteisten suojausmenetelmien rinnalle tai jopa korvaajaksi. Myös päätelaitteiden suojaus ja erityisesti kehittyneistä haittaohjelmista syntyneet poikkeamat vaativat usein rinnalleen tapahtuman tietojen rikastamista, kuten teknisempää lisäanalyysiä, uhkatietojen liittämistä tai jatkotoimenpiteiden määrittämistä. Palveluidemme kautta saat myös nämä kyvykkyydet mukaan päätelaitesuojaukseen tukemaan yrityksenne riskienhallintaa ja liiketoimintaympäristönne jatkuvaa suojauksen kehittämistä.