Login to your account

Username *
Password *

Tietoturvallinen etätyöpiste

Laajenna yrityksesi verkkoinfrastruktuuri kotitoimistoon, työmaatoimistoon tai sivukonttoriin. Ratkaisun avulla työskentelet yritystason suorituskyvyn ja yrityksesi tietoturvapolitiikan mukaisesti.

 • Hyötysi:

  • Tehoa ja varmuutta työhön: Työskentele etätyöpisteessäsi yhtä tehokkaasti ja varmasti kuin yrityksesi toimipisteessä.  
  • Tietoturva kunnossa: Työskentele etätyöpisteessäsi yrityksesi tietoturvapolitiikan mukaisesti.
  • Vaivaton ja huoleton: Helppo käyttöönotto pilvipohjaisen hallinnan ansiosta. Ratkaisu ei vaadi ohjelmistoasennuksia ja ylläpitoa päätelaitteisiin.

   


  Pyydä tarjous tai lisätietoja

  Suunnitellaan yhdessä sopiva ratkaisu tarpeisiisi.

  OTA YHTEYTTÄ

TELIA ETÄPISTE

Telia Etäpiste laajentaa yrityksesi tietoverkon etätyötä tekevien kohteisiin, ja laitteistopohjaisena ratkaisuna se tarjoaa etätyöhön saman käyttökokemuksen kuin yrityksen toimipisteessä työskennellessä. Ratkaisu ei vaadi ohjelmistoasennuksia ja ylläpitoa päätelaitteisiin.

Ratkaisu koostuu yrityksen verkon keskitettyyn pisteeseen asennettavista SD-WAN head-end -laitteista ja etätyöpisteeseen toimitettavasta laitteistosta, jossa yhdistyvät langattoman verkon tukiasema, kytkinportit, palomuuri- ja tietoturvalaitteen ominaisuudet sekä SD-WAN. Laitteet voidaan liittää olemassa olevaan internet-liittymään, tai mobiiliverkkoon SIM-kortilla. SD-WAN:in ansiosta myös useamman yhteyden hyödyntäminen on mahdollista. Olipa käytössäsi mikä internet-yhteys tahansa, SD-WAN rakentaa suojatun tietoliikenneyhteyden head-end -laitteiden kautta yrityksesi verkkoon.   

Käyttöönotto on helppoa pilvipohjaisen hallinnan ansiosta. Asiantuntijamme suunnittelevat yrityksesi tarpeita vastaavan SD-WAN verkon ja konfiguroivat sen pilveen. Kaikki laitteet voidaan toimittaa perille etätyöpisteisiisi. Riittää kun etätyöpisteessäsi laitteet kytketään sähkövirtaan ja etätyöpisteen internet-liittymään, jolloin laitteet lataavat oikeat asetukset pilvestä. Hetken päästä yrityksesi WLAN on käytettävissä olohuoneessasi, työmaakonttorissasi tai muussa pysyväluonteisemmassa etätyöpisteessäsi.

Laitteet voidaan konfiguroida yrityksesi tietoturvapolitiikan mukaisesti, ja pääsynhallinnan käytännöt langattomaan ja kytkinverkkoon astuvat voimaan noudattaen yrityksesi yhtenäistä linjausta. Integraatiot yrityksesi käytössä oleviin identiteettitietokantoihin (RADIUS/AD) voidaan tehdä toiveidesi mukaisesti. Kaikkea liikennettä ei tarvitse aina kierrättää yrityksesi kautta, sillä voit päästä internetiin suoraan sisäänrakennetun palomuurin ja sen tietoturvaominaisuuksien ansiosta.

 

MITÄ PALVELU SISÄLTÄÄ?

PERUSOMINAISUUDET

LISÄPALVELUT

Päätelaite kotiin sisältäen:
 • Next Generation -tietoturvaominaisuudet palomuuriin
 • Langaton lähiverkko
 • Cisco Umbrella DNS-pohjainen suojaus
 • 4-8 kytkinporttia (laitemallista riippuen)
 • SIM-kortti ja internet-yhteys mobiiliverkon kautta
 • SD-WAN
 
 • Palomuuri
 
 • SIM-korttipaikka (mallista riippuen)
 
* Head-end -laitteet asiakkaan konesaliin  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SOITA MEILLE

Vaihteemme vastaa ma-pe klo 8-16

+358 20 401 

Puhelun hinta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min. Ulkomailta soitettaessa ko. ulkomaanpuhelumaksu.

LÄHETÄ VIESTI

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Täytä tietosi ja otamme sinuun yhteyttä!

LAITA MEILI

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Laita meille meiliä ja palaamme asiaan!