Login to your account

Username *
Password *

Telia Cygate on Ciscon julkishallinto-sektorin vuoden kumppani 2021

21.9.2021

Cisco palkitsi tänään Cisco Studio Insight -tapahtumassaan päättyneen tilikautensa ansioituneimpia kumppaneita Suomessa. Telia Cygate valittiin vuoden 2021 kumppaniksi Public sector -kategoriassa.

Valintaansa Cisco perustelee seuraavasti: ”Telia Cygate on jo useampana vuonna peräkkäin ollut Ciscon johtava kumppani julkishallinnon toimialalla. Asiakkaat tunnistavat heidät turvallisena kumppanina ja luottavat heidän kokemukseen ja osaamiseen. Telia Cygaten vahvuutena on laaja-alainen toimituskyky, joka voi vaihdella yksinkertaisesta laitetoimituksesta monipuoliseen ohjelmisto- ja palvelukokonaisuuteen.”

"Kiitän Ciscoa Telia Cygaten saamasta tunnustuksesta. Kehitämme jatkuvasti osaamistamme ja kyvykkyyttämme toimittaa parhaita asiakastarpeisiin sopivia ratkaisuja niin julkishallinnolle kuin yksityiselle segmentille. Tunnustus kertoo onnistumisesta haastavissa asiakastoteutuksissa, josta haluan kiittää Telia Cygaten huippuammattilaisia", toteaa Telia Cygaten palveluliiketoiminnan johtaja Toni Vartiainen.

 

 

Telia Cygate on arvostettu ICT-ratkaisujen ja -palvelujen tarjoaja ja merkittävä osa Teliaa. Toteutamme vaativia asiakasratkaisuja tietoturvan, tietoverkkojen, ohjelmistojen, sekä konesali- ja pilvipalveluiden parissa. Korkea tietoturva on kaiken perusta. Turvaamme ja varmistamme asiakkaidemme toiminnan jatkuvuuden ja ketterän kehityksen yli 400 huippuasiantuntijan, liki 600 IT-alan sertifikaatin ja 24/7-operaatioiden voimin. www.teliacygate.fi

Cisco Systems on monikansallinen teknologiayhtiö, joka on perustettu vuonna 1984. Yhtiön pääkonttori on San Joséssa Kaliforniassa ja sen osake on listattu Yhdysvaltain teknologiapörssi NASDAQissa. Suomen Ciscolla työskentelee noin 70 työntekijää, jotka jakaantuvat myynnin ja teknisen asiantuntijuuden rooleihin. Ciscon ratkaisuportfolio koostuu tietoverkko- ja konesaliteknologioista sekä tietoturva-, viestintä- ja yhteistyöratkaisuista. Liiketoimintamallimme on kumppanivetoinen. Palveluntarjoaja-, integraattori- ja jälleenmyyjäkumppanit tekevät valtaosan myynnistämme. Osaavan kumppaniverkoston lisäksi oma palveluorganisaatiomme tarjoaa syvää osaamista ja näkemystä ICT:n kehittämisestä asiakkaidemme käyttöön. www.cisco.com

 

 

SOITA MEILLE

Vaihteemme vastaa ma-pe klo 8-16

+358 20 401 

Puhelun hinta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min. Ulkomailta soitettaessa ko. ulkomaanpuhelumaksu.

LÄHETÄ VIESTI

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Täytä tietosi ja otamme sinuun yhteyttä!

LAITA MEILI

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Laita meille meiliä ja palaamme asiaan!