Login to your account

Username *
Password *

Secure Identity -konsultointi

Autamme sinua identiteetin- ja käyttövaltuushallinnan prosessiesi kehittämisessä yritysresurssiesi turvaamiseksi.

 • Hyötysi:

  • Saat käyttöösi laajamittaista asiantuntemusta identiteettien hallinnasta ja käyttövaltuushallinnan prosesseista
  • Secure Identity -konsultointi on yhdistävä tekijä liiketoimintasi ja IAM-tarpeidesi välillä
  • Saat teknologiariippumatonta palvelua
  • Pääkäyttäjäpalvelu osana organisaatiotasi 

   

  Pyydä tarjous tai lisätietoja

  Suunnitellaan yhdessä sopiva ratkaisu tarpeisiisi.

  OTA YHTEYTTÄ

Identiteetin- ja käyttövaltuushallinnan prosessit haltuun keskitetysti ja kokonaisvaltaisesti 

Olemme mukana identiteetin- ja käyttövaltuushallinnan prosessiesi kehittämisessä. Prosesseihin kuuluvat mm. HR-prosessit, teknisten arkkitehtuurien mallintaminen, organisaation toimintatavat käyttövaltuushallinnassa, tietoturvallinen datan käsittely (GDPR), pääkäyttäjien prosessit, lokitukset ja fyysisten pääsyjen hallinta. Näillä alueilla autamme sinua kehityksen alkuvaiheesta vaativimmankin kokonaisuuden toteutukseen. Oli kyse sitten organisaatiosi omista työntekijöistä tai kumppaniesi työntekijöistä, on tärkeää, että prosessit tukevat turvallista ja tunnettua toimintaa. Palvelumme ovat joko projektiluonteisia tai jatkuvia palveluita, ja teemme kehitystyötä aina yhdessä sinun kanssasi. Luotettavana kehityskumppanina tunnemme vastuuta menestymisestäsi. 

HR-prosessit

HR-prosessit ovat avain toimivaan käyttövaltuushallintaan. HR:lläsi on tieto työntekijöistäsi ja tämä tieto toimii lähtödatana käyttövaltuushallinnan prosesseille. HR:si kautta kulkevat myös työntekijöidesi työsuhdetietojen muutokset ja tieto työsuhteen päättymisestä. On siis tärkeää tunnistaa prosessien vaiheet ja liikkuva data, sekä datan hyödyntäminen mm. käyttövaltuusprosessien automatisoinnissa.

Tekninen arkkitehtuuri

Identiteettien- ja käyttövaltuushallinnan prosesseihin on mahdollista liittää paljonkin automatiikkaa. Toteutettavien rajapintojen tunnistaminen ja kuvaaminen on tärkeässä roolissa kokonaisuutta määriteltäessä. Olemme tukenasi arkkitehtuurikuvaustesi tekemisessä.

Käyttövaltuushallinnan prosessit

Käyttövaltuushallinnan perusprosesseja ovat käyttöoikeusrakenteen ylläpitäminen ja käyttövaltuuksien hallinta, jossa oikeuksia haetaan, hyväksytään, provisioidaan, muutetaan ja poistetaan. Ylläpitotoimenpiteitä ovat mm. käyttöoikeuksien nimeämiset, roolittaminen, hyväksyntäketjujen rakentaminen, provisiointien ohjaaminen ja kokonaisuuden valvonta. Olemme apunasi käyttövaltuushallinnan prosessien rakentamisessa ja toteuttamisessa. 

Turvallisuus

Tärkeä osa käyttövaltuushallinnan kokonaisuutta on turvallisuus. Näkökulmiamme turvallisuuteesi ovat mm. tekninen tietoturva, datan turvallisuus (esim. GDPR:n kautta), pääkäyttäjien toimenpiteet tietojärjestelmissä, pääsyjen hallinta (esim. SSO) ja lokitukset, joilla taustatapahtumia saadaan nopeasti raportoitua.

Fyysiset pääsyt

Organisaatiosi ei luvita työntekijöilleen ainoastaan sähköisiä pääsyjä ja oikeuksia, vaan myös fyysisiä kulkuja tiloihisi sekä työkaluja työtehtävien tekemiseen. Myös fyysisten pääsyjen hallintaan panostetaan entistä enemmän ja tämä kokonaisuus on hyvä ottaa huomioon identiteettien- ja käyttövaltuushallinnan toimintaasi kehitettäessä.

 

 

SOITA MEILLE

Vaihteemme vastaa ma-pe klo 8-16

+358 20 401 

Puhelun hinta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min. Ulkomailta soitettaessa ko. ulkomaanpuhelumaksu.

LÄHETÄ VIESTI

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Täytä tietosi ja otamme sinuun yhteyttä!

LAITA MEILI

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Laita meille meiliä ja palaamme asiaan!