Login to your account

Username *
Password *

Ohjelmistokehityksen palvelut

Saat meiltä kokonaisvaltaista, ketterää ja ihmisläheistä ohjelmistokehityspalvelua – juuri sinun tarpeisiisi ja tavoitteisiisi räätälöitynä. 

 • Hyötysi:

  • Keskistetyn lokienhallinnan ja -valvonnan avulla varmistat, että lakien, asetuksien ja standardien vaatima (henkilö)tiedon valvonta on toteutettu luotettavasti, läpinäkyvästi ja lainmukaisesti
  • Ottamalla käyttöön VRK Connectorin parannat tietoturvaa, automatisoit manuaalisia prosesseja ja varmistat tiedon oikeellisuuden 
  • Luotettavassa monen toimijan lohkoketjuverkossa saavutat merkittäviä läpinäkyvyys- ja tehokkuushyötyjä
  • Pilotointimalli vähentää riskejä ohjelmistokehitysinvestoinneissasi 
  • Luotettavana ohjelmistokehityskumppanina tunnemme vastuuta menestymisestäsi

   

  PYYDÄ TARJOUS TAI LISÄTIETOJA

  Suunnitellaan yhdessä sopiva ratkaisu tarpeisiisi.

  OTA YHTEYTTÄ

Autamme sinua toimimaan paremmin omassa ympäristössäsi

Luotettavana kehityskumppanina tunnemme vastuuta menestymisestäsi. Digitalisoidessamme ja automatisoidessamme prosessejasi lähdemme liikkeelle aina tarpeistasi ja tavoitteistasi. Päämäärämme on auttaa sinua toimimaan paremmin omassa ympäristössäsi auttamalla ja ohjaamalla toimintamalliesi tehostamista, ketterästi SAFen periaatteita noudattaen. Selvitämme ja pyrimme aina täyttämään aidon asiakastarpeesi. 

Ratkaisusuunnittelu

Järkevä kehitys lähtee aina ylemmän tason suunnittelusta, joka ottaa kokonaiskuvan huomioon. Suunnittelemme tarpeisiisi perustuvat ratkaisut yhdessä asiantuntijoidesi kanssa. Perehdymme tarpeisiisi kattavasti voidaksemme tuottaa juuri tarpeeseesi sopivan kokonaisratkaisun. Oli kyse konseptoinnista, prosessikonsultoinnista, teknisestä konsultoinnista, arkkitehtuurisuunnittelusta tai kattavammasta kokonaisratkaisun suunnittelusta ja mallintamisesta, olemme valmiita ottamaan vastuun ratkaisusi suunnittelusta. Ratkaisusuunnittelun, tai palvelumuotoilun, menetelminä käytämme työpajoja, toimintamallien kuvaamista sekä tarvittavilta osin käyttöliittymä- ja käytettävyyssuunnittelua. Ratkaisussa hyödynnämme monipuolisesti eri teknologisia vaihtoehtoja – teknologia mahdollistaa, ei rajoita.

Pilotointi

Pilotointi on tapamme varmistaa rakennettavan ratkaisun toimivuus ja tarpeellisuus. Käytämme pilotoinnissa termejä PoC (Proof of Concept), prototyyppi ja MVP (Minimum Viable Product). Pilotoinnin osana määrittelemme yhdessä kanssasi tavoitteet, ratkaisun sekä ratkaisun toteutustavan. Näiden pohjalta rakennamme ratkaisun ensimmäisen version (PoC, prototyyppi tai MVP), testaamme sen toimivuutta ja vertaamme lopputulosta alkuperäiseen tavoitteeseen. Jos tavoite täyttyy ja suunta on oikea, pyrimme jatkamaan jatkokehityksen suunnitteluun vielä pilotoinnin aikana.

Ohjelmistokehitys

Ohjelmistokehitysprojekti on usein jatkoa pilotoinnille tai pilotointi voi kuulua osaksi suurempaa projektia. Onnistuneen pilotoinnin jälkeen voidaan jatkaa laajamittaisemman ohjelmiston kehittämiseen. Ohjelmistokehitysprojekti saa aina alkunsa sinun liiketoimintatarpeesta. Ratkaisuissa hyödynnämme monipuolisesti eri teknologisia vaihtoehtoja – teknologia mahdollistaa, ei rajoita. Ydinosaamiseemme kuuluvat seuraavat teknologiat: 

• Java, C# / .NET, PHP

• Spring MVC, HTML5, CSS, JavaScript, React, Angular, jQuery

• MySQL, MariaDB, CouchDB, MSSQL, Oracle

• JUnit, Robot Framework, Selenium, Qentinel Pace

 

Näihin keskitymme

Meiltä saat sekä prosessi- ja teknistä konsultointia, arkkitehtuurisuunnittelua, että räätälöityä ohjelmistojen suunnittelua ja kehitystä. Erityisesti integraatiot ja tietoturvalliset ohjelmistoratkaisut ovat erikoisosaamistamme. Viime aikojen projekteissamme olemme toteuttaneet ratkaisuja tunnistuksen ja pääsynhallinnan, käyttövaltuuksien hallinnan, lokien hallinnan, lohkoketjujen, IoT:n ja tekoälyn alueilla. Näiden ohella laajennamme osaamistamme jatkuvasti myös muille osa-alueille.

Lokianalytiikka

Toteutamme järjestelmälokien hallinnan ja analytiikan applikaatiota. Varmistamme järjestelmälokiesi asianmukaisen säilyttämisen ja käsittelyn. Edistyneen analytiikan avulla mahdollistamme lokidatan hyödyntämisen laajasti erilaisiin tarpeisiin. Käyttämämme työkalu on Splunk.

Lohkoketjuteknologia

Suunnittelemme ja toteutamme ratkaisuja lohkoketjuteknologiaa hyödyntäen. Tarve käyttää lohkoketjuteknologiaa ratkaistaan prosessiesi mukaan. Lohkoketju soveltuu parhaiten ympäristöihin ja ratkaisuihin, joissa luottamus eri toimijoiden välillä pitää pystyä takaamaan. Lohkoketjun keskeinen piirre on, että sinne tallennetun tiedon muokkaaminen jälkikäteen ei ole mahdollista. Toisaalta kaikki lohkoketjuun tallennettu tieto on reaaliaikaisesti saatavilla kaikille lohkoketjuverkossa toimivien kesken, mikä tuo merkittäviä läpinäkyvyys- ja tehokkuushyötyjä. 

Lue lisää aiheesta: Lohkoketjuteknologia – tulevaisuuden lupaus

 


Käytännön esimerkkejä

Lokianalytiikan avulla olemme toteuttaneet asiakkaillemme

 • arkaluontoisen asiakasdatan käsittelyn valvontaa
 • tietoturvakäytäntöjen toteutumisen valvontaa 
 • järjestelmälokien hallintaa


Lohkoketju
. Smartlog (Blockchain logistics platform) on EU-rahoitteinen Proof-of-Concept -alusta logistiikan ja lähetysten tilatietojen varastointiin ja seurantaan. Olemme toteuttaneet palvelun yhteistyössä Kouvola Innovationin kanssa. Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet palvelussa hyödynnettävän lohkoketjusovelluksen ja tarvittavat rajapinnat tarjottavaksi palveluna logistiikka-alan asiakkaille. Palvelu tarjotaan Telia Cygaten omasta konesalista.

Lue lisää Smartlog-projektista.VRK Connector
integroi Väestötietojärjestelmästä saatavan henkilötiedon ja kohdejärjestelmän tiedot keskenään. Tällä hetkellä tuotteistettu palvelukokonaisuus on toteutettu koulujen ja varhaiskasvatuksen käyttämään Wilma-järjestelmään.  

 

 

SOITA MEILLE

Vaihteemme vastaa ma-pe klo 8-16

+358 20 401 

Puhelun hinta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min. Ulkomailta soitettaessa ko. ulkomaanpuhelumaksu.

LÄHETÄ VIESTI

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Täytä tietosi ja otamme sinuun yhteyttä!

LAITA MEILI

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Laita meille meiliä ja palaamme asiaan!