Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa evästeistä saat tietosuojalausunnostamme.

Web-sisällön esitys

Telia Cygate Oy

Tarjoamme asiakkaillemme uniikin yhdistelmän tietoturvallisia ICT-ratkaisuja ja -palveluita. Huippuosaamisemme perustuu tietoturvan ja tietoverkkojen sekä konesali- ja pilviteknologioiden hyödyntämiseen. Olemme saavuttaneet alan kärkiaseman parhaiden asiantuntijoiden, johtavien kumppaneiden ja yli 25 vuoden kokemuksen ansiosta.

Uniikki yhdistelmä.
Tarjoamme ainutlaatuisen yhdistelmän tietoturvallisia ICT-ratkaisuja ja palveluita yrityksille ja julkisille organisaatioille.

Ainutlaatuinen osaaminen.
Sertifioidut asiantuntijamme luovat asiakkaille kilpailukykyä hyödyntämällä tietoturvan ja tietoverkkojen sekä konesali- ja pilviteknologioiden parhaita mahdollisuuksia.

Alan kärkiasema.
Osaamisemme perustuu alan parhaisiin asiantuntijoihin, edistyksellisimpiin teknologioihin ja pitkään kokemukseemme. Teemme jatkuvaa yhteistyötä johtavien laitevalmistajien kanssa.

Vahva kokonaisuus.
24/7 Palvelukeskuksemme varmistaa it-infrasi häiriöttömän ja jatkuvan toimivuuden. Tietoturvanhallintakeskuksemme analysoi tietoturvatapahtumia ja korjaa poikkeustilanteita.

Web-sisällön esitys

Faktaa

Toimitusjohtajamme: Markus Kalalahti
Pääkonttorimme: Helsinki
Muut toimipisteemme: Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Lahti, Lappeenranta, Oulu, Tampere, Turku
Työntekijät: +300
Asiakkaitamme: Yritykset, julkishallinto, rahoituslaitokset, teollisuussektori

Olemme osa Telia Company -konsernia

Web-sisällön esitys