Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa evästeistä saat tietosuojalausunnostamme.

Web-sisällön esitys

Lähiverkot

Tarpeitasi vastaavat lähiverkot antavat liiketoiminnallesi parhaan mahdollisen tuen.

Liiketoiminnan digitalisoituessa verkon ylitse käytettävien järjestelmien määrä kasvaa ja liiketoimintaprosessit tukeutuvat entistä enemmän tietoverkkoon. Päätelaitteet monimuotoistuvat ja niiden lukumäärä kasvaa. Työtä tehdään yhä enemmän työpaikkojen ulkopuolella ja totutusta poikkeavaan aikaan. Kaikki tämä asettaa tietoverkoille entistä suuremmat vaatimukset toiminnallisen luotettavuuden, tietoturvallisuuden ja liikkuvuuden osalta.

Lähiverkkopalvelumme tuottavat perus tietoliikenneinfran suurista kampusalueista ja konesaleista aina pienempiin toimipisteisiin ja kotitoimistoihin asti. Suunnittelemme lähiverkot vastaamaan organisaatiosi tarpeita hyödyntäen datan siirtotienä soveltuvia teknologioita, kuten Ethernet-kytkentää kuidun tai kuparikaapelin päällä sekä 802.11-standardin mukaista langatonta viestintää radioverkossa. Langattomat ratkaisumme mahdollistavat käyttäjien helpon liikkumisen työpisteiden ja neuvotteluhuoneiden välillä, samoin kuin trukkipäätteiden toiminnan logistiikkakeskuksissa. Ethernet-pohjaiset kytkinverkkomme taas muodostavat verkon selkärangan tukiasemien ja kytkinten välillä siellä, missä tarvitaan maksimaalista suorituskykyä ja luotettavuutta.

Tuottamamme palvelut räätälöidään soveltumaan kaikkiin organisaatiosi käyttötarpeisiin, jolloin investointisi lähiverkkopalveluumme tuottaa maksimaalisen vastineen ja siten tukee liiketoimintaasi parhaalla mahdollisella tavalla. Lähiverkkomme soveltuvat kaikkiin käyttöympäristöihin, niin toimistoihin kuin tuotantolaitoksiinkin, ja mahdollistavat pääsyn verkon resursseihin työasemilta ja muilta päätelaitteilta aina viivakoodin lukijasta IoT-sensoreihin.

Tietoturvallisuus yhdistää koko tarjoamamme ja kulkee sisäänrakennettuna myös verkkopalveluissamme. Osana lähiverkkopalveluitamme tuotamme tunnistamis- ja auktorisointipalvelun, jonka avulla voidaan varmistua, että verkkosi käyttäjät ja päätelaitteet tunnistetaan ennen pääsyn sallimista verkkoon. Samalla käyttöoikeudet verkossa pohjautuvat henkilön identiteettiin perustuvaan politiikkaan, joka mahdollistaa yhteneväisen käyttökokemuksen riippumatta tavasta liittyä verkkoon oli se sitten LAN, WLAN tai VPN. Käyttäjän tunnistamisella ja roolipohjaisella pääsynhallinnalla mahdollistetaan toimipisteesi lähiverkon käyttö myös muille organisaatiosi sidosryhmille, kuten vieraille ja konsulteille, sekä erilaisille päätelaitteille ja henkilöstön omille laitteille.

Lähiverkkopalvelumme rakennetaan johtavien teknologiatoimittajien tuotteilla. Sovitun palvelutason mukaisesta palvelutuotannosta vastaa kotimainen palvelukeskuksemme, joka on avoinna 24/7 vuoden ympäri.

Tuottaessamme lähiverkkopalvelua asiakkaillemme olemme samalla osa suomalaisen energiahuollon, terveydenhuollon, teollisuuden, valtion johdon, turvallisuusviranomaisten ja maksuliikenteen välttämättömiä prosesseja ja arvoketjua.