Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa evästeistä saat tietosuojalausunnostamme.

Web-sisällön esitys

Laajaverkot

Suunnittelemme laajaverkon tarpeidesi mukaan.

Organisaatioiden toimipaikkojen verkottamisen tärkeys on kasvanut viime vuosina, kun yhä useammin arkipäiväinen toiminta vaatii verkkoyhteyttä organisaation keskitettyyn datakeskukseen tai SaaS-palveluihin. Yhteydet on yleensä toteutettu operaattorien tarjoamilla MPLS-yhteyksillä, jolloin operaattori on antanut jonkunlaisen takuun yhteyden toimivuudelle.

Me tarjoamme organisaatiollesi hallinta- ja valvontapalvelua, jossa palvelukeskuksemme seuraa laajaverkkosi päätelaitteiden toimintaa ja reagoi ongelmatilanteisiin.

Ympäri maailmaa sijaitsevat toimipisteet, kustannuspaine ja jatkuvasti muuttuvat liiketoimintavaatimukset saattavat asettaa laajaverkolle vaatimuksia, joita perinteinen MPLS-verkko ei täytä. Tällöin on hyvä lähteä rakentamaan WAN-ratkaisua, jossa WAN-optimointia ja/tai SD-WAN -tekniikkaa käyttämällä saadaan kustannustehokkaasti ja sovellusten tarpeita seuraten juuri sinun organisaatiollesi oikeanlainen laajaverkko.

Tällaisella verkolla voidaan saavuttaa hyvin suunniteltuna ja ylläpidettynä suuria hyötyjä. Verkossa liikkuva liikenne muuttuu usein aikaa myöten, ja tällöin ympäristön jatkuva tarkkailu ja säännöllinen analysointi varmistavat, että tarpeiden muuttuessa myös verkkoon osataan tehdä vaadittavat muutokset. Organisaatiosi voi ulkoistaa nämä työt asiantuntijoillemme ja palvelukeskuksellemme, jolloin organisaatiosi voi keskittyä ydinliiketoimintaansa.