Login to your account

Username *
Password *

VRK connector

Automatisoi henkilötietojen päivittäminen tietoturvallisesti.

 • Hyötysi:

  • Parannat tietoturvaa. Henkilötietoja sisältäviä papereita ei tarvitse kuljettaa kodin ja henkilötietojärjestelmää ylläpitävän tahon välillä.
  • Vähennät manuaalista työtä ja säästät paperia. Henkilötietojen päivityslomakkeita ei tarvitse tulostaa ja päivitettyjä tietoja viedä käsin järjestelmään.
  • Vältät inhimilliset virheet. Henkilötietojen päivittämisessä voi tulla kirjoitusvirheitä joko lomaketta täyttäessä tai tietoja järjestelmään siirrettäessä.
  • Vapautat työaikaa muihin tehtäviin. Henkilötietolomakkeiden ja järjestelmässä olevien tietojen vertailu ja päivittäminen ovat aikaa vieviä ja rutiininomaisia töitä, josta vapautuneen ajan voi käyttää hyödyllisempään toimintaan.


  Pyydä tarjous tai lisätietoja

  Suunnitellaan yhdessä sopiva ratkaisu tarpeisiisi.

  OTA YHTEYTTÄ

Tehosta henkilötietojen ylläpitoprosessia

Henkilötietojen ylläpito on usein työlästä ja epävarmaa. Henkilötiedot eivät ole ajan tasalla tai tietojen oikeellisuudesta ei ole varmuutta. Henkilötietojen päivitys vaatii paljon manuaalista työtä.

VRK Connector on SaaS-mallilla toimiva integraatiopalvelumme, joka soveltuu kaikille organisaatioille, joilla on tarve päivittää ja ylläpitää henkilötietoja Väestötietojärjestelmästä.

Tiedot suoraan Väestötietojärjestelmästä

VRK Connectorin avulla voit päivittää henkilötietoja suoraan Väestötietojärjestelmästä aina tarpeesi mukaan. Tietojen päivittäminen onnistuu koko Suomen alueelta. Monilla kunnilla, kouluilla ja varhaiskasvatusyksiköillä on käytössään Wilma-toiminnanohjausjärjestelmä. VRK Connector integroi Wilman ja Väestötietojärjestelmän keskenään ja digitalisoi näin henkilötietojen päivittämisen.

VRK Connector palveluna

VRK Connector -palvelullamme saat standardoidun käyttöönoton, ylläpidon ja toimivuuden varmistamisen sovittuina palveluaikoina.

Käyttöönottovaiheessa huolehdimme palvelun teknisestä käyttöönotosta ja ohjeistamme sekä tuemme sinua kaikissa vaadituissa käyttöönottotoimenpiteissä. 

Palvelun ylläpito kattaa palvelun jatkuvan toimivuuden. Tarjoamme tukipalvelua arkipäivisin toimistoaikoina. Vastaamme myös palvelun kehittämisestä.

Porin kaupunki – tyytyväinen asiakas

Porin kaupunki otti VRK Connectorin käyttöön syksyllä 2018 osana suurta oppilashallintojärjestelmän uudistusta. Uudistuksen tavoitteena oli suoraviivaistaa Wilman käyttöä ja parantaa oppilaiden tietoturvaa.

Projektin lopputulokseen ollaan tyytyväisiä. Nyt oppilaiden tiedot ovat tietojärjestelmässä aina tasalla myös ulkopaikkakuntalaisten osalta.

 

 

SOITA MEILLE

Vaihteemme vastaa ma-pe klo 8-16

+358 20 401 

Puhelun hinta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min. Ulkomailta soitettaessa ko. ulkomaanpuhelumaksu.

LÄHETÄ VIESTI

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Täytä tietosi ja otamme sinuun yhteyttä!

LAITA MEILI

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Laita meille meiliä ja palaamme asiaan!