Login to your account

Username *
Password *

Konesalipalvelut

Tarjoamme ratkaisuja niin automaatioon, jaettuihin kuin dedikoituihin tarpeisiin.

 • Hyötysi:

  • Valitse juuri sinulle sopiva Telia Cygaten palvelualusta ja siihen tarvittava tuki- ja ylläpitopalvelu.
  • Palvelurakenteemme on moduulirakenteinen: Voit valita useasta eri komponentista rakentuvan palvelukokonaisuuden, jonka avulla voit keskittyä liiketoimintaan ja antaa meidän huolehtia palveluympäristön toiminnallisuudesta.
  • Tuotamme yhtenäisellä toimintamallilla jatkuvia palveluita omasta palveluympäristöstä. Palveluiden ytimenä on Suomessa toimiva palvelukeskus, joka palvelee sinua 24/7.

   

  Pyydä tarjous tai lisätietoja

  Suunnitellaan yhdessä sopiva ratkaisu tarpeisiisi.

  OTA YHTEYTTÄ

Huippuluokan Data Center -kokemus!

Konesalipalvelumme muodostavat vahvan perustan liiketoiminnan järjestelmien käytettävyyteen ja jatkuvuuden turvaamiseen. Tarjoamastamme löydät ratkaisuja niin automaatioon, jaettuihin kuin dedikoituihin tarpeisiin. Myös julkiset pilvipalvelut voivat olla osa hallittua palvelukokonaisuutta. 

Kotimainen palvelukeskuksemme palvelee kansainvälisiä ja paikallisia asiakkaitamme 24 tuntia vuorokaudessa, 365 päivää vuodessa. Toiminnan laadun varmistavat  ISO/IEC 14001-, 20000-, ja 27001 -sertifikaattimme.

Helsinki Data Center

Suomen suurin avoin konesali, Helsinki Data Center tarjoaa huipputason puitteet toimiville ja pitkälle automatisoiduille palveluille tai asiakkaan omalle co-location -palveluita tarvitsevalle kapasiteetille. Lue lisää HDC:stä.

Kokonaispalvelua

Palvelemme sinua ICT-alan laajimmalla valikoimalla. Kehitämme jatkuvasti uusia tulevaisuuden ratkaisuja, ja personoidut palvelumme skaalautuvat tarpeidesi mukaan. Olemme paikallinen ja kansainvälinen toimija, joka toimittaa kaikki yrityksesi ICT-palvelut saman katon alta. Me haluamme olla sinulle se valittu Telia ONE -kumppani, joka auttaa sinua onnistumaan.

Liiketoiminnan jatkuvuus

Meiltä löydät ratkaisun erilaisiin tarpeisiisi: yksittäisen konesalin jaetun virtuaalikapasiteetin virtuaalikoneista usean konesalin korkean käytettävyyden järjestelmiin – ehdottoman tietoturvallisesti.

Palvelumme tuotetaan tarvittaessa usean konesalin vikasietoisista ympäristöistä, jotka on suunniteltu vaativaan, käytettävyydeltään kriittiseen palvelinkeskuskäyttöön. Korkean käytettävyyden järjestelmät (HA, high availability) ja rakenteet vikatilanteista toipumiseen (DR, disaster recovery) ovat mahdollisia suunnittelun parametreja. Palvelinkeskusten fyysinen turvallisuus, uusin automaatioteknologia, varajärjestelmät ja ympärivuorokautinen valvonta tarjoavat erinomaiset puitteet järjestelmiesi turvallisuudelle ja liiketoimintasi keskeytymättömyydelle. 

Datacenter & Private Cloud

Omista palvelukonesaleistamme löytyy kattava palveluvalikoima mm. seuraaviin tarpeisiisi: 

 • Jaetut tai dedikoidut palveluympäristöt
 • Räätälöidyt toteutukset
 • Provisiointi- ja palveluautomaatioratkaisut
 • Palvelukatalogista itsepalvelun kautta tilattavat palvelut
 • Orkestrointiratkaisut
 • Korkean käytettävyyden ratkaisut

 

SOITA MEILLE

Vaihteemme vastaa ma-pe klo 8-16

+358 20 401 

Puhelun hinta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min. Ulkomailta soitettaessa ko. ulkomaanpuhelumaksu.

LÄHETÄ VIESTI

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Täytä tietosi ja otamme sinuun yhteyttä!

LAITA MEILI

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Laita meille meiliä ja palaamme asiaan!