Login to your account

Username *
Password *

Julkisen pilven palvelut

Käytössäsi on kattava palveluidemme valikoima paikallisista omista konesaleista tuotettavista datakeskuspalveluista hybridipilvipalveluihin ja julkipilven palveluihin.

  • Pyydä tarjous tai lisätietoja

    Suunnitellaan yhdessä sopiva ratkaisu tarpeisiisi.

    OTA YHTEYTTÄ

Jatkuvat palvelut & julkipilvi

Tuotamme jatkuvaa palvelua eli hallinta- ja valvontapalveluita myös julkipilveen. Tarjoamme kattavan palveluiden valikoiman paikallisista omista konesaleista tuotettavista datakeskuspalveluista hybridipilvipalveluihin ja julkipilven palveluihin. Haluamme olla sinulle kokonaisvaltainen palvelukumppani kaikilla näillä kolmella osa-alueella. Mahdollistamme sinulle pilven hyödyntämisen saman tyyppisellä palvelumallilla. Meiltä löydät vastauksen sekä Microsoft Azure- että Amazon Web Services -tarpeisiin.

Governance & julkipilvi

Tavoitteemme on helpottaa sinua julkisen pilven kehityksen ketteryyden ja nopeuden hyödyntämisessä, mutta silti saada palveluympäristöön parempaa hallittavuutta ja ennustettavuutta.

Julkisen pilven palveluissa asiakaskohtainen ja liiketoimintalähtöinen lähestyminen on kaikki kaikessa. On oleellista, että tarpeesi ja tilanteesi otetaan huomioon. Näin ollen myös julkisen pilven jatkuvan palvelun tilanteessa kaikki lähtee konsultatiivisesta tilannekartoituksesta.

Myös julkisessa pilvessä toimittaessa on tärkeää luoda yhteiset pelisäännöt. Puhutaan hyvästä hallinnointitavasta ja palvelunhallinnasta. Palvelunhallinnalla on keskeinen osa liiketoiminnan jatkuvuuden varmistamisessa. Miten tuodaan uusia palveluita, miten ne nimetään, millainen on yhteinen tietoliikennearkkitehtuuri ja tietoturva-arkkitehtuuri? Miten varmistetaan, että tuotantoympäristöjä valvotaan ja niiden kriittisyys otetaan huomioon vaikka pidetäänkin huolta ketterästä kehittämisestä ja nopeudesta?

Kehittäminen & julkipilvi

Tunnistamme julkisessa pilvessä tuotettavien palveluiden jatkuvan kehittämisen tarpeesi. 

Jatkuvaa palvelua täydentävät konsultatiiviset Advisory- ja Solution Consulting -palvelut. Yhdessä kanssasi kehittäminen, co-creation on avain asiakaslähtöiseen toimintamalliimme, jossa rakennamme yhdessä tarpeet täyttäviä pilviratkaisuja ja jossa tuomme uusia mahdollisuuksia myös uusiin palveluratkaisuihin. Näissä palveluissa voivat painottua joko konsultatiivinen tai palvelukeskustyyppinen tuotantomalli.

Microsoft Azure- ja Amazon Web Services (AWS) -palveluissa apuna ovat seuraavat palvelukokonaisuudet, jotka toimivat vahvasti yhtenäisellä mallilla:

  • Advisory Services
  • Solution Consulting Services
  • Managed Services & Managed Services Cloud Native

 

SOITA MEILLE

Vaihteemme vastaa ma-pe klo 8-16

+358 20 401 

Puhelun hinta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min. Ulkomailta soitettaessa ko. ulkomaanpuhelumaksu.

LÄHETÄ VIESTI

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Täytä tietosi ja otamme sinuun yhteyttä!

LAITA MEILI

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Laita meille meiliä ja palaamme asiaan!