Login to your account

Username *
Password *

IaaS- ja PaaS-palvelut

Uusia mahdollisuuksia Oracle PCA:lla.

  • Pyydä tarjous tai lisätietoja

    Suunnitellaan yhdessä sopiva ratkaisu tarpeisiisi.

    OTA YHTEYTTÄ

Oracle PCA, Private Cloud Appliance

Jos paikallisia konesalipalveluita mietitään janan toisessa laidassa ja pilvipalveluita toisessa, janan keskivaiheille sijoittuvat hybridipilvipalvelut. Ne hyödyntävät molempien laitojen vahvuuksia ja tuovat uusia mahdollisuuksia hyödyntää pilven vahvuuksia ja paikallisen datacenterin kustannustehokkuutta ja latenssien pienuutta. 

PaaS-palvelut (Platform as a Service) tuovat palveluna ostamisen helppoutta hieman pidemmälle vietynä mallina kuin perinteinen virtuaalikoneiden kautta tehtävä palvelu. Tarjoamme Oracle PCA -palvelua, jonka avulla pystyt tuottamaan monipuolisia Oracle-palveluita joustavasti virtualisoidulla palvelualustalla. Oracle-käyttöön optimoitu palvelualusta koostuu vikasietoisesta virtuaalipalvelinklusterista ja siihen kytketystä tallennusjärjestelmästä. Ympäristö hyödyntää Oracle ZFS-tiedostojärjestelmää. 

Osana Oracle PCA -palvelua on tietokannan hallintapalvelu. Palvelu takaa tietokantojen ja sen hallintasovellusten tarkoituksenmukaisen kunnon ja palautettavuuden vikatilanteiden varalta.

SOITA MEILLE

Vaihteemme vastaa ma-pe klo 8-16

+358 20 401 

Puhelun hinta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min. Ulkomailta soitettaessa ko. ulkomaanpuhelumaksu.

LÄHETÄ VIESTI

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Täytä tietosi ja otamme sinuun yhteyttä!

LAITA MEILI

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Laita meille meiliä ja palaamme asiaan!