Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käyttämisen laitteessasi ja tallentamisen siihen. Lisätietoa evästeistä saat tietosuojalausunnostamme.

Web-sisällön esitys

Konesali-infra

Saat halutessasi koko it-infrasi palveluna.

Suunnittelemme, optimoimme ja tuotamme palveluna koko it-infrastruktuurisi: palvelimet, konesaliverkot, tallennus- ja varmistusjärjestelmät. Palvelumme tarjoaa korkean käytettävyyden yksityisen pilvialustan tärkeille sovelluksillesi tietoturvallisesti ja paikallisesti Suomessa.

Kapasiteettipalvelut

Tarjoamme käyttöösi skaalautuvaa ja joustavaa palvelin-, tallennus- ja varmistuskapasiteettia. Suorituskykyiset kapasiteettipalvelumme varmistavat liiketoimintasi jatkuvuuden – käytössäsi on aina riittävästi kapasiteettia sovellustesi käyttöön ja tiedon tallennukseen sekä varmistukseen.

Hallintapalvelut ja ohjelmistolisenssit

Hallintapalvelumme vapauttavat sinut konesalien ylläpidon taakasta: käyttö- ja tietojärjestelmät, sovellukset ja varusohjelmistot ovat aina toiminnan edellyttämällä tasolla. Hallintapalvelullamme suorituskyky ja toimintavarmuus ovat taattuja. It-ympäristöäsi ylläpidetään, hallitaan, valvotaan ja päivitetään, ja vikatilanteessa toimintakyky on palautettavissa nopeasti.

Yksityinen pilvi

Yksityinen pilvemme on suunnattu sinulle, joka haluat ketterän it-infrastruktuurin. Säästät kuluissa, vältyt investoinneilta ja voit keskittyä omaan ydintoimintaasi. Samalla voit nauttia korkeatasoisesta operaattoritason palvelinkeskus- ja tietojärjestelmäkapasiteetista. Olemme luotettava ja tietoturvan huomioiva kotimainen kumppanisi.

Telia Managed Cloud -palvelumme on itsepalveluun perustuva automatisoitu, joustava ja tehokas IaaS-pilvipalvelu. Suomalaisista tietoturvallisista konesaleista tuotettu palvelu antaa sinulle kaiken ajan keskittyä olennaiseen – omaan liiketoimintaasi ja sen kehittämiseen. Sinun ei tarvitse tehdä omia investointeja esimerkiksi palvelin- tai levyjärjestelmiin, sillä Managed Cloud -palvelussamme kriittisimmätkin liiketoiminnan järjestelmät pyörivät omissa verkoissasi ja maksat vain käyttämästäsi kapasiteetista.

Telia Managed Cloud on hallinnoitu IaaS-pilvipalvelu, eli sitä ylläpidetään vuoden jokaisena minuuttina. Lisäksi pilvipalvelusta on saatavissa ja siihen on liitettävissä erilaisia tarvitsemiasi lisäpalveluita, kuten virtuaalipalvelimien ja sovellusten hallintaa sekä luotettavat varmistuspalvelut. Nämä mahdollistavat vikatilanteista palautumisen ja toipumisen – puhutaan sitten yksittäisestä tiedostosta tai kokonaisesta palvelimesta. Tarjolla on luonnollisesti myös kahden konesalin palveluita konesalien välisellä peilauksella, jolloin datasi on aina tallessa kahdessa täysin erillisessä lokaatiossa.