Login to your account

Username *
Password *

ISO-sertifikaatit

Telia Cygate Oy:llä on tietoturvallisuuden hallinnan ISO/IEC 27001, IT-palvelunhallinnan ISO/IEC 20000, laadunhallinnan ISO 9001 sekä ympäristöjohtamisjärjestelmän ISO 14001 -sertifikaatit.

  •       

Tietoturvallisuuden hallinnan sertifikaatti

Tietoturvallisuuden ISO/IEC 27001 -sertifikaatin avulla voimme objektiivisesti todistaa asiakkaillemme, että turvaamme heidän tietotekniset ratkaisunsa ja tukee siten keskeytyksetöntä liiketoimintaa. Tärkeää on tietoturvallisuuden jatkuvaan kehittämiseen sitoutuminen, jotta olemme jatkossakin turvallisten ja hallittavien tietoverkko- ja tietoturvaratkaisujen sekä konesali- ja pilvipalveluiden toimittaja.

ISO/IEC 27001 on kansainvälinen tietoturvallisuuden hallintajärjestelmästandardi riskien arvioinnin ja tarvittavien ehkäisevien toimenpiteiden toteuttamiseen. Standardi asettaa vaatimukset organisaation tietoihin kohdistuvien riskien tunnistamiseen ja niiden uskottavaan hallintaan.

IT-palvelunhallinnan sertifikaatti

ISO/IEC 20000 -sertifikaatin avulla voimme osoittaa palvelujemme hallinnan laadukkaan ja tehokkaan toimintamallin. IT-palvelunhallintajärjestelmän sertifiointi on luotettava ja riippumaton tapa todistaa ITILin mukainen toiminta käytännössä, mutta myös varmistus asiakkaalle jatkuvasta kehittämisestä heidän tarpeidensa mukaan.

ISO/IEC 20000 on kansainvälinen IT-palveluiden hallinnan standardi, jonka vaatimukset mukailevat pitkälti ITIL:n parhaita käytäntöjä. Standardin tavoitteena on edistää laadukkaiden, asiakkaiden tarpeet täyttävien it-palveluiden tuottamista yhtenäisten ja tehokkaiden prosessien avulla. Toistaiseksi sertifikaatti on vain muutamalla suomalaisella toimijalla.

Ympäristösertifikaatti

ISO 14001 -ympäristösertifikaatin myötä varmistamme ympäristöasioiden jatkuvan suunnittelu- ja kehitystyön. Voimme todistaa asiakkaillemme, että vastuullisuus, turvallisuus ja ympäristöstä huolehtiminen ovat meille merkittäviä asioita. Standardin vaatimusten täyttyminen on osoitus materiaalin tehokkaasta hyödyntämisestä, energian säästämisestä sekä kustannusten pienentämisestä. Vastuullisen ympäristöjärjestelmän kehittäminen säästää ympäristöä ja pienentää kustannuksia – niin meidän kuin asiakkaidemme.

Laadunhallinnan sertifikaatti

ISO 9001 -laadunhallinnan sertifikaatin myötä varmistamme toimintamme laadukkuuden ja vaatimustenmukaisuuden. Voimme sertifioinnin avulla todistaa asiakkaillemme, että laadunhallintajärjestelmän politiikat ja strategia ovat osa organisaatiomme liiketoimintastrategiaa. Olemme sitoutuneet toimintaympäristömme riskilähtöiseen päätöksentekoon, laatujohtamiseen ja prosessilähtöisyyteen. 

 

 

SOITA MEILLE

Vaihteemme vastaa ma-pe klo 8-16

+358 20 401 

Puhelun hinta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min. Ulkomailta soitettaessa ko. ulkomaanpuhelumaksu.

LÄHETÄ VIESTI

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Täytä tietosi ja otamme sinuun yhteyttä!

LAITA MEILI

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Laita meille meiliä ja palaamme asiaan!