Login to your account

Username *
Password *

Työsuhteiden hallinta

Automatisoi käyttövaltuushallintaprosessi työsuhdetietojen avulla niin, että käyttöoikeudet ovat voimassa heti uuden työsopimuksen luomisen jälkeen.

 • Hyötysi

  • Organisaation osastojen ja yksiköiden väliset työsopimuskäytännöt yhtenäistyvät ja sähköiseen työsopimusten hallintaan on mahdollista yhdistää nopea ja selkeä käyttövaltuushallinta.
  • Työsopimuksen ja palvelussuhteiden muutostilanteet saadaan automaattisesti heijastettua käyttövaltuushallintaan.
  • Työsuhdetiedon hyödyntäminen varmistaa, että henkilölle myönnetään vain tehtävänkuvan mukaiset oikeudet.
  • Prosessin automatisoinnin ansiosta myös väliaikaisille työntekijöille saadaan käyttövaltuudet voimaan heti.
  • Reaaliaikainen tieto ja raportointi käyttövaltuuksista, käyttäjistä sekä valtuuksien myöntäjistä parantaa organisaation tietoturvaa.

   

  PYYDÄ TARJOUS TAI LISÄTIETOJA

  Suunnitellaan yhdessä sopiva ratkaisu tarpeisiisi.

  OTA YHTEYTTÄ

AUTOMATISOI KÄYTTÖVALTUUSHALLINTAPROSESSI TYÖSUHDETIETOJEN AVULLA

United Identityn työsuhteiden hallintatyökalun avulla voidaan automatisoida käyttövaltuushallinnanprosessi työsuhdetietojen avulla, niin että käyttöoikeudet ovat voimassa heti uuden työsopimuksen luomisen jälkeen. Työsuhteita voidaan hallita järjestelmän avulla sähköisesti valmistelusta hyväksyntään. Prosessi mahdollistaa usean palvelussuhteen hallinnan, monitasoisen hyväksynnän ja on laajasti integroitavissa olemassa oleviin palkka- ja HR-järjestelmiin. Järjestelmä luo käyttäjälle selkeän prosessinomaisen tavan hallita tarvittavat toimenpiteet työntekijän ja työsopimuksen luomisesta aina käyttöoikeuksien hakemiseen.

YHDENMUKAISTA ORGANISAATIONLAAJUISET TYÖSOPIMUSKÄYTÄNNÖT

Henkilöstöhallinnon on mahdollista yhdenmukaistaa osastojen ja yksiköiden väliset työsopimuskäytännöt United Identityn avulla. Järjestelmä tukee myös osasto- ja yksikkökohtaista työsopimuskäsittelyä, jolloin poikkeavat työsopimukset ja käsittelyt on mahdollista erottaa toisistaan. Tämän lisäksi työsopimuskäsittelyyn liittyvät roolit voidaan määrittää joustavasti.

NOPEUTA KÄYTTÖVALTUUSHALLINNAN PROSESSIA AUTOMAATION AVULLA

Työsuhteiden hallinnalla voidaan automatisoida niin määräaikaisten työsopimusten kuin toistaiseksi voimassaolevien työsopimusten kautta myönnettävien käyttöoikeuksien hallinta. Kun uusi työsopimus on perustettu järjestelmään voi se laukaista automaattisesti tarvittavat käyttöoikeudet tai ehdottaa käyttäjälle tehtävänkuvaan sopivia käyttöoikeuksia. Tämä takaa sen, että henkilöllä on käytössään vain ja ainoastaan tehtävänkuvan mukaiset käyttöoikeudet myös työsopimuksen ja palvelussuhteiden muutostilanteissa. Vastaavasti työsuhteen päättyessä järjestelmä luo automaattiset poistopyynnöt kaikille henkilön voimassaoleville käyttöoikeuksille. Näin varmistetaan, ettei järjestelmiin jää roikkumaan turhia käyttöoikeuksia.

Automaatio minimoi IT-osaston rutiinityöt ja vähentää käyttäjäperäisiä virheitä sekä varmistaa oikean identiteettitiedon elinkaaren hallinnan. Koko käyttövaltuushallinnan prosessi nopeutuu ja väliaikaisetkin työntekijät saadaan töihin heti.

SEURAA KOKONAISTILANNETTA REAALIAIKAISESTI

Järjestelmän kautta työntekijän työsuhde- ja käyttövaltuustiedot ovat saatavilla reaaliaikaisesti, jolloin voimassa olevien oikeuksien tarkastelu ja muokkaaminen työsopimuskohtaisesti helpottaa käyttäjän toimintaa muutostilanteissa sekä ehkäisee turhien käyttövaltuuspyyntöjen syntymistä. Muutokset työntekijän tehtävänkuvassa heijastuvat automaattisesti henkilön käyttövaltuuksiin.

Kaikista toimenpiteistä jää lokimerkintä järjestelmään, jonka laajat raportointimahdollisuudet varmistavat prosessien säännöstenmukaisuuden ja läpinäkyvyyden mm. sisäisiä ja ulkoisia auditointeja varten.

 

 

SOITA MEILLE

Vaihteemme vastaa ma-pe klo 8-16

+358 20 401 

Puhelun hinta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min. Ulkomailta soitettaessa ko. ulkomaanpuhelumaksu.

LÄHETÄ VIESTI

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Täytä tietosi ja otamme sinuun yhteyttä!

LAITA MEILI

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Laita meille meiliä ja palaamme asiaan!