Login to your account

Username *
Password *

Käyttövaltuushallinta

Varmista, että työntekijöilläsi, kumppaneillasi ja asiakkaillasi on käytössään tarvittavat työkalut, oikeista syistä ja oikeaan aikaan.

 • Hyötysi

  • Käyttäjäkokemus paranee ja työn tuottavuus kasvaa, kun henkilöille saadaan oikeat käyttöoikeudet oikeaan aikaan oikeasta syystä.
  • Reaaliaikainen tieto ja raportointi käyttäjistä, käyttövaltuuksista sekä valtuuksien myöntäjistä lisää läpinäkyvyyttä ja parantaa organisaation tietoturvaa.
  • Tieto käyttöoikeuksien muutoksista kulkeutuu välittömästi tarvittaviin kohdejärjestelmiin ja työsuhteen tai yhteistyön päättyessä voimassa olevat käyttöoikeudet poistetaan automaattisesti.
  • Rutiinitöiden automatisointi vähentää IT-osaston ja help deskin kuormitusta sekä puutteellisten tai virheellisten käyttöoikeuksien syntymistä.

   

  PYYDÄ TARJOUS TAI LISÄTIETOJA

  Suunnitellaan yhdessä sopiva ratkaisu tarpeisiisi.

  OTA YHTEYTTÄ

TARVITTAVAT KÄYTTÖVALTUUDET NOPEASTI JA KONTROLLOIDUSTI

United Identityn avulla hallinnoit keskitetysti ja turvallisesti vakituisten ja tilapäisten työntekijöiden, kumppaneiden, asiakkaiden tai jopa esineiden sekä asioiden käyttövaltuuksia organisaatiosi resursseihin.

LÄPINÄKYVYYTTÄ JA ITSEPALVELUA

United Identity yhdistää käyttövaltuushallintaan liittyvät liiketoimintaprosessit ja automatisoidun käyttövaltuushallinnan, jonka ansiosta käyttövaltuuksien hallinta voidaan tuoda osaksi koko organisaatiosi päivittäisiä toimintatapoja. Läpinäkyvyys lisääntyy, kun käyttövaltuushallintatietoa voivat hyödyntää niin esimiehet, HR-henkilöt, järjestelmien omistajat, helpdesk-työntekijät kuin loppukäyttäjät itse. Esimiehet näkevät alaistensa ajantasaiset käyttöoikeudet ja järjestelmien omistajilla on kokonaiskuva siitä ketkä heidän järjestelmiään käyttävät.

SÄÄNNÖNMUKAISUUTTA

Keskitetty prosessi takaa liiketoimintatarpeidesi mukaiset hyväksyntämenettelyt ja varmistaa, että tehokas automaatio tuottaa oikeat lopputulokset liiketoimintapäätöstesi perusteella. Säännösten ja työnkulkujen ylläpito on tehty erittäin yksinkertaiseksi, joten ratkaisu tukee muuttuvia liiketoimintatarpeitasi reaaliaikaisesti ja helpottaa organisaatiosi päivittäisten käyttövaltuustehtävien hallintaa.

Luotettavan raportointityökalun avulla voit vaivattomasti tuottaa eri säännösten ja tilintarkastusvaatimusten vaatimia raportteja, sillä kaikista muutoksista jää auditoitava merkintä. Tämä parantaa organisaatiosi tietoturvaa merkittävästi.

24/7 JA KAIKKIALLA

United Identity on ajasta ja paikasta riippumaton ratkaisu ja sen avulla voit hallinnoida ja luvittaa kaikkea LDAP-tunnuksista SAP-rooleihin ja työsuhdeautoista yrityksen luottokortteihin. Käyttöönoton yhteydessä määritellään toimialakohtaiset vaatimukset, joiden perusteella rakennetaan kokonaiskuva käyttövaltuushallinnalle asetetuista tavoitteista.

EI YLIMÄÄRÄISIÄ VALTUUKSIA

Nopeuta käyttövaltuuksien pyyntöprosessia sitomalla käyttövaltuudet rooleihin, jolloin tietyssä roolissa toimivalle myönnetään vain kyseiselle roolille määritetyt valtuudet. Yksittäisiä käyttövaltuuksia voi toki pyytää, mutta pyyntöjen on oltava perusteltuja, ettei turhia tai liian laajoja valtuuksia pääse syntymään.

Käyttövaltuuksien kesto on sidottu työsopimuksen kestoon tai käyttövaltuuspyynnössä muuten esitettyyn aikarajaan. Määräpäivänä lähtevien automaattisten poistopyyntöjen avulla varmistat, ettei turhia käyttövaltuuksia jää roikkumaan.

Ratkaisun ansiosta samalla henkilöllä voi olla myös useampi työsuhde tai -tehtävä organisaatiossa ilman, että syntyisi päällekkäisiä käyttövaltuuksia.

SOITA MEILLE

Vaihteemme vastaa ma-pe klo 8-16

+358 20 401 

Puhelun hinta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min. Ulkomailta soitettaessa ko. ulkomaanpuhelumaksu.

LÄHETÄ VIESTI

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Täytä tietosi ja otamme sinuun yhteyttä!

LAITA MEILI

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Laita meille meiliä ja palaamme asiaan!