Login to your account

Username *
Password *

Identiteetin- ja pääsynhallinta

Turvaa yritysresurssisi keskitetysti älykkäällä käyttövaltuushallinnalla.

Tiedät­kö miten ihmi­­set, esi­neet, lait­­teet ja tieto on yhdis­tetty orga­nisaa­tio­s­sasi ja mis­tä syys­tä?

Tietoturvan merkityksen ja vaatimusten kasvaessa organisaatioiden toimintaympäristöissä identiteettitiedon elinkaaren hallintaan tulee keskittyä yhä huolellisemmin. Yleisesti identiteetti rinnastetaan ihmiseen, mutta yhä enenevässä määrin puhutaan myös esineistä ja asioista eli kaikista organisaatioon liittyvistä resursseista. Identiteetin hallinta on yrityksen perusta ja tukeva kulmakivi, jonka päälle on mahdollista rakentaa älykäs käyttövaltuuksien hallinta yhdistettynä joustavaan pääsynhallintaan.

Varmista organisaatiossasi, että vain oikeilla resursseilla on pääsy oikeaan tietoon oikeana aikana ja oikeasta syystä. 

Käyttövaltuushallintajärjestelmän käyttöönotto helpottaa uuden työntekijän töiden aloittamista, lisää tietoturvaa ja auditoitavuutta, sekä vähentää manuaalista työtä käyttöoikeuksien hallinnassa.


Tehosta liiketoimintaasi

Käyttövaltuuksien ja resurssien hallinta pyörii huomaamattomasti organisaatiosi iholla ja antaa liiketoiminnallesi mahdollisuuden entistä tehokkaampaan toimintaan. Ei tiedonkulun viiveitä eikä työn tekoon tarvittavien käyttöoikeuksien ja muiden resurssien odotteluun tuhlattua aikaa.


Varmista turvallisuutesi

Tiedät, että kaikki henkilötiedot on suojattu ja niitä käsitellään organisaatiossasi luotettavasti ja lain mukaisesti. Tiedät tarkalleen kenellä ja milloin laitteesi ovat käytössä. Tiedät kenellä on pääsy tiloihisi: voit hallita henkilöiden kulkuoikeuksia oven ja kellonajan tarkkuudella.


Sitouta kumppanisi

Liiketoimintaympäristössäsi liikkuu monenlaisia kumppaneita eritasoisilla oikeuksilla. United Identity sitouttaa ulkopuoliset toimijat sinun organisaatiosi prosesseihin ja toimintatapoihin niin, että hallitset heidän toimintaansa tehokkaasti ja turvallisesti.


Ratkaise haasteesi

Asiantuntijamme määrittelevät organisaatiosi tarpeet ja rakentavat kokonaisratkaisun sen käyttöön. He jatkavat mukanasi arjessa ja varmistavat, että ratkaisusi kehittyy organisaatiosi, liiketoimintasi, teknologian ja lainsäädännön kehityksen mukana.

Identiteetinhallinta

Hallinnoi henkilöiden ja laitteiden digitaalisia identiteettejä keskitetysti ja hyödynnä niihin liittyvää master dataa liiketoimintaprosessien tehostamisessa ja automatisoinnissa.

Lue lisää

Käyttövaltuushallinta

Varmista, että työntekijöilläsi, kumppaneillasi ja asiakkaillasi on käytössään tarvittavat työkalut, oikeista syistä ja oikeaan aikaan.

Lue lisää

Työsuhteiden hallinta

Automatisoi käyttövaltuushallintaprosessi työsuhdetietojen avulla niin, että käyttöoikeudet ovat voimassa heti uuden työsopimuksen luomisen jälkeen.

Lue lisää

Sidosryhmien hallinta

Hallinnoi ulkoisten työntekijöiden, kumppaneiden sekä asiakkaiden henkilö- ja sopimustietoja keskitetysti ja varmista heille vaivaton pääsy organisaatiosi resursseihin ja palveluihin nopeasti, joustavasti ja kontrolloidusti.

Lue lisää

Avainten ja kulkulupien hallinta

Hallinnoi keskitetysti työntekijöiden, kumppaneiden ja vierailijoiden pääsyä organisaatiosi tiloihin ja muihin kohteisiin.

Lue lisää

Auditointi ja raportointi

Varmista säännösten ja tilintarkastusvaatimusten mukainen toiminta reaaliaikaisesti ja onnistu auditoinneissa.

Lue lisää

Secure Identity as a Service

Yhdistä ihmisesi, tietosi, laitteesi, järjestelmäsi sekä liiketoimintaprosessisi toisiinsa siten, että vain oikeilla henkilöillä ja asioilla on pääsy oikeisiin resursseihin ajasta, paikasta ja laitteista riippumatta.

Lue lisää

Telia United Identity kumppaneille

Olemme valinneet yhteistyökumppaneidemme kanssa heidän tarjoamistaan portfolioista parhaat tuotteet ja ratkaisut tukemaan ja täydentämään United Identityn palvelukokonaisuutta. Vastaamme kaikkien osien saumattomasta integraatiosta ja tarjoamme asiakkaillemme vain huippulaatua maailman parhailla tuotteilla ja...

Lue lisää

SOITA MEILLE

Vaihteemme vastaa ma-pe klo 8-16

+358 20 401 

Puhelun hinta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min. Ulkomailta soitettaessa ko. ulkomaanpuhelumaksu.

LÄHETÄ VIESTI

YHTEYDENOTTOLOMAKE

Täytä tietosi ja otamme sinuun yhteyttä!

LAITA MEILI

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Laita meille meiliä ja palaamme asiaan!